Wpis z mikrobloga

Jaki jest sens startować nie we wszystkich okręgach? … odbierają, nikłe ale zawsze, poparcie Korwinom

@mraauuu: chcesz powiedzieć, że odbierają poparcie Jonaszowi, który jest prawie takim samym życiowym frajerem jak Dziambor?
Sorry ale jak się pewnych rzeczy dowiedziałem na temat tego Pana to nigdy w życiu już nie zagłosuje na żaden jego twór – bo nie daj Boże dojdzie do władzy i będzie mega r--------l i chaos.
  • Odpowiedz
@mraauuu: też się nad tym zastanawiam. rozumiem starty korwina i upr-u z niemalże zerowym poparciem dawno temu (i nie tak dawno temu też), bo poza nimi nie było chociażby w 50% podobnej partii, ale skoro obecnie korwin jest numero uno wśród środowisk wolnościowych to nie wiem po co knp czy braun startują sobie osobno, skoro doskonale sami wiedzą, że kompletnie NIC nie ugrają, a to janusz z wiplerem mają największe
  • Odpowiedz
to nie wiem po co knp czy braun startują sobie osobno

@yahoomlody: Bo nie mają mózgu? xD

KNP startuje tylko i wyłącznie na złość Korwinowi,
a Braun po to żeby mówili "Szczęść Boże" w TV.
  • Odpowiedz
@franekfm: "Sorry ale jak się pewnych rzeczy dowiedziałem na temat tego Pana to nigdy w życiu już nie zagłosuje na żaden jego twór – bo nie daj Boże dojdzie do władzy i będzie mega r--------l i chaos. "

Dość dobrze wiem co masz na myśli. Dlatego wymieniłem 2 partie. I tak część KNP startuje od KGB SB. Dalej jednak nie rozumiem możliwego startu KNP w niektórych okręgach.

@yahoomlody:
  • Odpowiedz
@yahoomlody: bo to jest problem prawicy od zawsze. Zero zdolności koalicyjnej, bo wartości są dla nich aż "zbyt święte". Wiem, że to brzmi absurdalnie, ale KORWiN, KNP i UPR mają w 100% ten sam program, Braun w 90%, a jednak startują oddzielnie, bo Korwin zdradzał żonę, bo ktoś kogoś nie lubi, a ktoś brzydko wygląda...
Na drugim biegunie lewica, dla której wartości i honor to pojęcia obce, dlatego jak tylko
  • Odpowiedz
Dalej jednak nie rozumiem możliwego startu KNP w niektórych okręgach

@mraauuu: a czego tu nie rozumieć, gdzie zbierzesz 5 tys. tam możesz wystawiasz listy. Jak zbierzesz w przynajmniej połowie (czyli 21 okręgach) to jesteś komitetem ogólnopolskim i możesz w pozostałych wystawić listy bez zbierania 5 tys.
Co tu jest niezrozumiałe?
  • Odpowiedz
bo Korwin zdradzał żonę

@llllllll: nieprawda, bo Korwin nie ma ch… pojęcia o jakikolwiek zarządzaniu, on potrafi tylko brylować w mediach ale jak trzeba ogarnąć organizację wewnętrzną to wszystko leży i kwiczy. Takie tam dziecko, wyciągnąć zabawki i się pobawić to tak, ale posprzątać po sobie to już nie, bo od tego jest ktoś inny (mama z tatą). On jest od zabawy a od sprzątania jest ktoś inny. Dziwne, że
  • Odpowiedz
@franekfm: Ano nie rozumiem po co w takim razie startują. Nie wystawiając przedstawicieli we wszystkich okręgach trudniej im przekroczyć próg wyborczy, w ich przypadku jest to pewnie wręcz niemożliwe.

"Jak zbierzesz w przynajmniej połowie (czyli 21 okręgach) to jesteś komitetem ogólnopolskim i możesz w pozostałych wystawić listy bez zbierania 5 tys.
Co tu jest niezrozumiałe? "

To rozumiem, ale nie o to mi chodziło( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz