Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gother: niezły śmieszek z cb. IQ81 to właściwie na granicy upośledzenia. Skoro potrafisz wkleić obrazek na wykop, poprawnie otagować i wybrać właściwego lennyfejsa, to znaczy że oszukiwałeś. Protip na przyszłość - celuj w okolice 100, tam najłatwiej się ukryć. Nie podaję referencyjnych powieści sci-fi o dystopiach, bo z pewnością potrafisz je sam znaleźć (a może nawet czytałeś) ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@A_F_S: Jak się wciska byle co, to średnio uzyskuje się wynik 79, więc osoba potrafiąca tylko klikać myszką w byle jaką odpowiedź miałaby +/- 79 IQ. Dla mnie to trochę dziwne.
  • Odpowiedz
Jak się wciska byle co (...)

@Whaler: tu akurat nie ma niczego dziwnego. Prawdziwy test IQ przeprowadza żywy człowiek, właśnie po to żeby odsiać z jednej strony odpowiedzi "mam w------e, odpowiadam losowo", a z drugiej "wiem jaka jest najlepsza odpowiedź, ale dzisiaj nie wzięłam okularów i nie mam pojęcia co zaznaczyć, bo nie widzę literek". Internetowe testy (wszystko jedno, czy inteligencji, osobowości czy zdolności matematycznych) mierzą wyłącznie skuteczność rozwiązania danego
  • Odpowiedz