Wpis z mikrobloga

@ctrl_alt_del: nie wiem jak z tymi Windowsami, ale gry kupowałem już wiele razy za pośrednictwem G2A/Kinguin, ani razu nie zostałem oszukany i zazwyczaj są one sprzedawane przez keyshopy z własnymi stronami, które na G2A i Kinguin mają 99-100% pozytywnych opinii. Poza tym za dopłatą kilku złotych masz jeszcze dodatkową gwarancję od wyżej wymienionych stron i jak coś jest nie tak, to możesz żądać zwrotu kasy.
Ceny są tak niskie, bo
  • Odpowiedz
@Zavis: a może odniesiesz się do tego wpisu? Bo ostatnio zastanawiam się nad kupnem windows i nie wiem w którym kierunku w końcu iść. Dodam że jeżeli by chodziło o jeden windowsy7 home edition to nawet bym się nie zastanawiał, ale potrzebuje kilku prof lub ultimate a troche wyplukany z kasy jestem.
  • Odpowiedz
Poza tym za dopłatą kilku złotych masz jeszcze dodatkową gwarancję od wyżej wymienionych stron i jak coś jest nie tak, to możesz żądać zwrotu kasy.

@Zavis: Jak zablokują całe konto np. na Steamie to też oddają kasę? No właśnie...
  • Odpowiedz
@MichaelT128: A zablokowali Ci kiedyś? Bo mi nie. Po to się kupuje klucze region-free, aby nie korzystać z VPN i nie zostać zablokowanym. Jeśli bierzesz ruskie klucze, które aktywujesz za pomocą VPNa, to nie dziw się, że masz potem zablokowane konto.
  • Odpowiedz