Aktywne Wpisy
Sercekapusty +2
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie

drobne_na_taryfe +211
Łosoś ze szpinakiem w domowym cieście francuskim, karmelizowana brukselka i prosta sałatka. Przekrój w komciu
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: 1000012557
Pobierz

#apple
źródło: comment_ahTAv6hyFSjelIJLr7QPT1vQN8XTlwbe.jpg
Pobierz@obiwan:
@bandyta:
Nie funboy bo gość ma zwyczajnie racje. Pamietam jak pare lat temu przesiadłem sie z xperii Arc 8gb na Iphona 4 32gb, oba 512 ramu 1 GHz procesor, Sony lepszy aparat.
Różnica była ogromna, w prędkości i baterii na korzyść Iphona. I fakt gra true skate na xperii nie odpalila ciela sie na poczatku a na iPhone śmiga normalnie. Ilośc aplikacji na raz
Komentarz usunięty przez autora
@yourboss: Trolololo... Co dwa
śmieszą mnie ludzie którzy używali jakiś czas telefonu za 300 zł po czym przerzucają się na dziesięciokrotnie droższego iphone'a i spuszczają się nad tym jak to teraz lepiej chodzi, no z d--y takie porównywanie, a się przewinęło nawet tu
W poniedziałek egzamin a ja muszę siedzieć na onkologii ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam SGS5 i na początku była to rakieta, ale po 1,5 roku wydajność spadła mu znacznie, podczas gdy moi znajomi z iP5s mogą nadal cieszyć się idealnie działającym systemem. Mój SGS5 to 3 z kolei Android w moich rękach, ale raczej ostatni, czas na coś niezawodnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podobnie z kompami, odkąd mam służbowego MBA, nie wyobrażam sobie codziennej pracy na Win.
@aklamot: PSP ma rozdzielczość 480 × 272, raczej nikt w takiej niskiej rozdzielczości na PC nie gra a to ma spore znaczenie. A minimalnie na PC wymaga tylko 128MB RAM + 32MB karty.
źródło: comment_lAO0p0xJslLT38Vb7gOtlCYupJQgrXp1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora