Aktywne Wpisy
luke-mat +15
Najbardziej mnie w UE rozwala Von der Layen, która już 3 razy wyłaziła i tonem papieża piała o pokoju i deeskalacji xD
Przemądrzałe elitki brukselskie myślące, że mają jakąś sprawczość
#iran
Przemądrzałe elitki brukselskie myślące, że mają jakąś sprawczość
#iran
nad_niemnem +3
No widzę wykopki się zesrały bo napisałam że antynatalizm to choroba psychiczna. A to jest PRAWDA! Jesteście nienormalni i powinniście się leczyć żeby nie zarażać normalnych swoją głupotą. Nikt zdrowy i szczęśliwy nie ma takiego podejścia, tylko chorzy i nienormalni koniec kropka. Nie zamierzam płacić podatków na wasze emerytury a jak jakiś bezdzietny będzie się srał o pomoc to jeszcze go wyśmieje.
#antynatalizm #dzietnosc #demografia
#antynatalizm #dzietnosc #demografia

#apple
źródło: comment_ahTAv6hyFSjelIJLr7QPT1vQN8XTlwbe.jpg
Pobierz@obiwan:
@bandyta:
Nie funboy bo gość ma zwyczajnie racje. Pamietam jak pare lat temu przesiadłem sie z xperii Arc 8gb na Iphona 4 32gb, oba 512 ramu 1 GHz procesor, Sony lepszy aparat.
Różnica była ogromna, w prędkości i baterii na korzyść Iphona. I fakt gra true skate na xperii nie odpalila ciela sie na poczatku a na iPhone śmiga normalnie. Ilośc aplikacji na raz
Komentarz usunięty przez autora
@yourboss: Trolololo... Co dwa
W poniedziałek egzamin a ja muszę siedzieć na onkologii ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam SGS5 i na początku była to rakieta, ale po 1,5 roku wydajność spadła mu znacznie, podczas gdy moi znajomi z iP5s mogą nadal cieszyć się idealnie działającym systemem. Mój SGS5 to 3 z kolei Android w moich rękach, ale raczej ostatni, czas na coś niezawodnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podobnie z kompami, odkąd mam służbowego MBA, nie wyobrażam sobie codziennej pracy na Win.
@aklamot: PSP ma rozdzielczość 480 × 272, raczej nikt w takiej niskiej rozdzielczości na PC nie gra a to ma spore znaczenie. A minimalnie na PC wymaga tylko 128MB RAM + 32MB karty.
źródło: comment_lAO0p0xJslLT38Vb7gOtlCYupJQgrXp1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora