Wpis z mikrobloga

• 1
@Gaki1992: jeśli brać pod uwagę to co ludzie wrzucają na fb to każdy zarabia 250 tys rocznie, ma żonę/męża modela, samochody zmieniają co pół roku i co weekend zwiedzają inny zakątek świata
  • Odpowiedz
@Gaki1992: Po treści piszesz jakbyś juz miał połowę jak nie więcej zycia za sobą :D a po nick to młody byczek z Ciebie jeszcze:D kończysz studia teraz? Mi 15 min temu zakończyła sie najszybsza rozmowa kwalifikacyjna o prace:D i sie nie łamie :)
  • Odpowiedz
@Gaki1992: znam to, niestety prawda jest taka że nauka to nic, a ja żałuję że nie jechałem na dwójach i więcej nie odwalaliśmy jaj z kumplami

Np. Szkolny Bully, i debil, z gimbazy u mnie, ma teraz załatwiona po znajomości genialnie płatna robotę
  • Odpowiedz
Ten czuć gdy w szkole byłeś gnębiony i wyszydzany za wysokie oceny i zaangażowanie w naukę

@Gaki1992: na pewno tylko za to? w życiu nie spotkałam osoby, która byłaby gnojona tylko za to, że dobrze się uczy.

ludzie, którzy podlizywali się nauczycielom na każdym kroku to inna bajka
  • Odpowiedz
@Gaki1992: Wtedy tego wiedzieć nie mogłeś, ale generalnie to nie ma sensu mieć średniej 6.0. Ale dobrze się uczyć warto. A już najlepiej to się uczyć bardzo dobrze tego co chce się robić, a resztę to można zdawać na dopuszczające. Po ogóle moich znajomych to jednak widać, że Ci co uczyli się lepiej jednak ostatecznie też mają lepiej. To już nawet o kasę nie chodzi, bo ja jednak wolę zarobić
  • Odpowiedz
@Madlen_: Zawsze wiedziałem, żeby mieć życie w szkole nie można trzymać z nauczycielami. Nigdy nie byłem żadnym kapusiem lub lizusem. Natomiast zawsze byłem samotnikiem, w podbazie i gimbazie nie miałem żadnego znajomego. Mieszkałem za miastem, a wszyscy w szkole to byli z jednego osiedla, większość się znała już od przedszkola i tak wyszło, że zawsze byłem sam, na wf wybierany na końcu do drużyny, nie mam żadnych talentów tylko się
  • Odpowiedz