Aktywne Wpisy
grzes1290 +410
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
bulba1605 +81
Chciałabym żeby w Polsce było trochę cieplej, zazdroszczę np Włochom, że w listopadzie mają pogodę na krótki rękaw i dużo słońca ( ͡° ʖ̯ ͡°) u nas pół roku szarości
#wlochy #podroze #podrozujzwykopem #pogoda
#wlochy #podroze #podrozujzwykopem #pogoda
#polityka #imigranci #orban #wegry
@Lukki: to właściwie tak jak my.
@ZetarXenil: za kilka dni na Węgrzech wchodzi prawo, które to właśnie ma na celu. Ale ja piszę o tym, że w ogóle nie powinni byli ich wpuszczać.
Wystarczyło pomyśleć i obstawić ten niewielki fragment granicy węgierskiej wojskiem jak się skapnęli, że z Turcji przez Serbię ciągną tysiące imigrantów.
Popatrz jak kolosalny ból d--y ma do Węgier reszta europy o to że robią cokolwiek. Gdyby Węgrzy od razu obsadzili granicę wojskiem to unia przyrównałaby ich do nazistów. Za naszą granicą też toczy się wojna, a muru nie budujemy. Gdyby w tym momencie do Polski
@ZetarXenil: pewnie tak, ale to nie mój pomysł, tylko idola wykopków. http://forsal.pl/artykuly/892482,imigranci-maja-tydzien-na-opuszczenie-wegier.html
A co to jest ta reszta Europy? Ból d--y mają Niemcy, Francja i kto jeszcze? Hiszpania, Grecja, Polska, Słowacja, Czechy, Dania i pewnie jeszcze parę krajów, bólu d--y nie mają, a część
@rudy2007: Bzdura.
Ogarnij mapę to się dowiesz że nie trzeba wcale jechać przez Serbię.
Komentarz usunięty przez autora
Serio weź zasięgnij podstawowej wiedzy zanim się skompromitujesz na forum publicznym.
Patrzę na mapę i jakoś nie widzę obecnie innego odcinka granicy, który musi uszczelnić Orban. Jak uszczelni z Serbią to pewnie przerzucą się na trasę Chorwacja -> Słowenia omijającą Węgry
Komentarz usunięty przez autora