Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy według was para #programista15k i nauczycielka5k mogłaby w przyszłości stworzyć rodzinę 2+2 i żyć na w miarę fajnym poziomie? Zakładając, że rodzina trochę pomoże z budową domu 25 km od miasta top 5 (ja zdalka/hybryda, nauczycielka może poza miastem pracować).
Co rozumiem przez fajny poziom - żadne luksusy i #nieruchomosci na wynajem, ale życie, gdzie nie muszę się martwić o kasę, stać nas na jakieś sensowne auto i wakacje za granicą raz do roku, a ja sam mogę trochę inwestować na emeryturę czy przyszłość dzieci.
IMO to osiągalne, choć trochę mnie martwi sytuacja w branży no i koszty wszystkiego.
Czy według was para #programista15k i nauczycielka5k mogłaby w przyszłości stworzyć rodzinę 2+2 i żyć na w miarę fajnym poziomie? Zakładając, że rodzina trochę pomoże z budową domu 25 km od miasta top 5 (ja zdalka/hybryda, nauczycielka może poza miastem pracować).
Co rozumiem przez fajny poziom - żadne luksusy i #nieruchomosci na wynajem, ale życie, gdzie nie muszę się martwić o kasę, stać nas na jakieś sensowne auto i wakacje za granicą raz do roku, a ja sam mogę trochę inwestować na emeryturę czy przyszłość dzieci.
IMO to osiągalne, choć trochę mnie martwi sytuacja w branży no i koszty wszystkiego.
patryk_66 +168
Co myślicie o tej propozycji?
Nie ma już tak dużo czerwonego i pasek nie jest już taki pusty.
Uprzedzając komentarze, że jest mało miejsca na główną listę - po scrollowaniu w dół górny i dolny biały pasek będą się chowały, co powinno dać odpowiedni komfort przeglądania.
Rozważamy jedynie czy do głosowania powinny być strzałki (tak jak np. na Reddicie), czy też łapki w górę/dół czy +/- (jak na Wykopie). Na razie jesteśmy bardziej skłonni w stronę +/-.
Wołam osoby komentujące poprzedni wpis, może będziecie zainteresowani, jak nie to mówcie, nie będę już wołał
@smaleckg @Sherry_Locke_Hume @fervi @siemanko @kocham_jeze
#citify #androiddev #android #ux #design
plus, minus, albo strzałki trójkątne
Komentarz usunięty przez autora
na stronach typu wykop/reddit itd akcentuje się ocenę - w końcu portal opiera się o ocenianie - u was ocena jest mała, gdzieś na dole i po drugiej stronie jak przyciski do oceniania.
choć wstawiając to do góry - na dole się robi pusto ;)
Ogólnie ciężko tutaj jednoznacznie stwierdzić, które lepsze. Wiele osób pisze, że wolą łapki, bo są przyzwyczajeni i, że do nawet negatywnych postów pasują (bo na fejsie np. to przechodzi).
Inni mówią, że plusy/minusy, a jeszcze inni że strzałki. Mamy 3 hipotezy do zweryfikowania ;).
W każdym razie dzięki za propozycję i grafikę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MatthewDuchovny: O hamburgerze sporo się dyskutowało czy jest dobry czy nie, ale
Komentarz usunięty przez autora