Aktywne Wpisy
Charleswhite +232
#kpo
Przestańcie gadać, że to wina rządu, że głupi by nie wziął. Prawda jest taka, że w narodzie jest gen złodziejstwa pod piękną nazwą "kombinowania". Skoro za komuny się "kombinowało" to skąd założenie, że teraz tego nie ma. Pytacie dlaczego w Polsce jest źle, bo Polacy są źli. Kradną, nie rozwijają własnych działalności, są niegospodarni etc.
Trzeba o tym głośno mówić.
P.S.
Tak, jestem ojkofobem i jestem z tego dumny.
Przestańcie gadać, że to wina rządu, że głupi by nie wziął. Prawda jest taka, że w narodzie jest gen złodziejstwa pod piękną nazwą "kombinowania". Skoro za komuny się "kombinowało" to skąd założenie, że teraz tego nie ma. Pytacie dlaczego w Polsce jest źle, bo Polacy są źli. Kradną, nie rozwijają własnych działalności, są niegospodarni etc.
Trzeba o tym głośno mówić.
P.S.
Tak, jestem ojkofobem i jestem z tego dumny.

badhunt +541
Swoją drogą to też spoko, że te dane są dostępne i każdy może łatwo sprawdzić i ocenić na co idą publiczne środki. A nie jak za pisu fundacje i instytuty z d--y, wszystko pod stołem, poza budżetem a na pytania o udzielenie informacji publicznej odmowy xD #kpo

#tor #darknet
https://zaufanatrzeciastrona.pl/post/tortury-na-zywo-w-sieci-tor-czyli-jedna-z-ciekawszych-mistyfikacji/
#zaufanatrzeciastrona