O k---a a może ja nie mam predyspozycji do bycia w związku z #rozowepaski i powinienem dać sobie spokój z o------------m jakiegoś szajsu na portalach, powinienem pousuwać tam konta. Przestać czytać wszystkie artykuły z tym związane, przestać się umawiać i słuchać tych wszystkich piosenek o miłości. Powinienem ogólnie wcale o tym nie myśleć, wyłączyć się, nie łudzić się już, że kogoś znajdę. Niby wiem bardzo dużo, więcej niż kilka lat temu ale c---a z tego wynika. Tak na prawdę jestem w tym samym miejscu jak miałem w dupie tą całą miłość. Nic się nie zmieniło i się nie ziemieni. Czas leci za szybko dla mnie. Są lepsi ode mnie zawsze, nie mam szans. Męczy mnie ta ganianina i presja otoczenia, żebym sobie kogoś znalazł, bo każdy już ma, a ja nie. Pomyśleć ile nerw i czasu muszę poświęcić, żeby coś zmienić, ja już nie wiem czy mam siłę na to. Ja się chyba nie nadaję do życia i do społeczeństwa skoro tkwie w swoim oceanie s----------a dalej. #smiercwsamotnosciniedlamnie #feels #gorzkiezale #stulejacontent #przegryw #tfwnogf #depresja
@brunetroll089: Po pierwsze: jak słyszysz piosenkę o miłości to zmień radio, zatkaj uszy, wypieprz wszystkie mp3 o miłości. Zapomnij o tym pojęciu. Zapomnij o tym romantycznym p---------u. Patrz na to w sposób przyziemny - po prostu relacja, po prostu związek, po prostu różowepaskiny, cokolwiek - może być nawet po prostu zaruchanie. Jest to jedna z wielu aktywności w życiu, nie jest jakimś nieosiągalnym kosmosem. Przestań ciśnieniować na związek 'bo otoczenie',
@brunetroll089: A po drugie to przestań się załamywać. Nieważny jest cel, ważna jest droga. Sam powiesz, że przeszedłeś już dużo zmian, dużo się zmieniłeś - i to jest nagroda sama w sobie. Po prostu spuść ciśnienie i desperę.
@brunetroll089: Najbardziej przeszkadza Ci pewnie podejście, które zaprezentowałeś w tym poście. "Są lepsi ode mnie"? "Nie mam szans"? "Męczy mnie presja otoczenia"?
Co Ty, k---a, chcesz zostać astronautą, czy znaleźć jakąś laskę?
Nie takim debilom i fajtłapom się udawało. Ale przestań odstraszać takim podejściem. Nigdy, NIGDY, N I G D Y nie trać czasu na takie użalanie się
@brunetroll089: błędem takich ludzi jak Ty jest to, że za bardzo się przejmujecie i bierzecie do serca cudze zdanie. Życie masz jedno, jak już zauważyłeś czas leci szybko, przestań się tak zamartwiać, zapytaj siebie "co chcę w życiu robić" i rób wszystko żeby to osiągnąć. Nie podporządkowuj życia kobietom, naprawdę lepiej być samotnym niż z byle kim, bo przynajmniej nie marnujesz na byle kogo czasu. Ogarnij się.
@Sztabowy: @Sh1eldeR: @Bambro: mój charakter jest chyba zbyt mało atrakcyjny dla kobiet. Jestem chyba za spokojny, małomówny, nieśmiały i zbyt grzeczny. To nie pociąga kobiet. Będę się dalej umawiał może kiedyś się uda. Mam swoje pasje i dalej będę je rozwijał, ale czy to coś zmieni?
@brunetroll089: Ciągle szukasz problemów zamiast rozwiązań. Jesteś zbyt grzeczny? Przestań być grzeczny! Jesteś zbyt spokojny? Przestań! - to tylko style zachowania, możesz je zmieniać kroczek po kroczku. Wyobraź sobie człowieka, który Ci imponuje i stawaj się nim. Spróbuj zachowywać się inaczej. O-------l jakiś szajs, zacznij łamać swoje zasady i bariery, przeklinaj, pluj, ruchaj, bądź draniem. Zacznij robić rzeczy, które pobudzą Ci adrenalinę - idź na strzelnicę, skocz na spadochronie, zdobądź
@brunetroll089: Masz jakieś pasje, hobby? Jeśli tak, to poszukaj w swojej miejscowości grup, które te hobby pielęgnują. Zawsze to z lasko będzie można pogadać. :)
@Sh1eldeR: Coś również o mnie i moim zbyt spokojnym charakterze, który pieprzy wszystko. Mordy nie mam aż tak okropnej, żaden jeszcze różowy nie s--------ł mi ze spotkania co poniekąd podniosło moją samoocenę - przed rozpoczęciem wyjścia z przegrywu tego się bałem najbardziej. Jestem świadomy swojej wartości, wiem że nie jestem byle #s---------x, wiem że zasługuje na różowego, może nie koniecznie hi-endowego. Brak tylko tego czynnika crazyness w charakterze, zaczęły się
@Sh1eldeR: 26 lvl i muszę przyznać, że i tak się bardzo zmieniłem, bo jeszcze kilka lat temu nawet nie wyobrażałem sobię, że pójdę na randkę. 0 pewności siebie wtedy. Teraz nie mam z tym problemu. Zmieniłem styl ubierania, coraz lepiej wyglądam, laski się często patrzą na mnie ale i tak jestem dalej #tfwnogf @RBBN: może wyrwę jakąś jakm zostanę trenerem personalnym( ͡°͜ʖ͡
Gdzie polecacie szukać dziewczyny: - w wieku 22-30 lat, - wiara bez znaczenia, - bez dzieci, tatuaży, długów, zaburzeń, - lubiącej dzieci i widzącej się roli matki? jakieś pomysły? ( ͡°͜ʖ͡°)
#smiercwsamotnosciniedlamnie #feels #gorzkiezale #stulejacontent #przegryw #tfwnogf #depresja
Komentarz usunięty przez autora
tylko uważaj bo on chce jakiegoś chłopa kiedyś wyruchać...
Najbardziej przeszkadza Ci pewnie podejście, które zaprezentowałeś w tym poście. "Są lepsi ode mnie"? "Nie mam szans"? "Męczy mnie presja otoczenia"?
Co Ty, k---a, chcesz zostać astronautą, czy znaleźć jakąś laskę?
Nie takim debilom i fajtłapom się udawało. Ale przestań odstraszać takim podejściem. Nigdy, NIGDY, N I G D Y nie trać czasu na takie użalanie się
Ciągle szukasz problemów zamiast rozwiązań. Jesteś zbyt grzeczny? Przestań być grzeczny! Jesteś zbyt spokojny? Przestań! - to tylko style zachowania, możesz je zmieniać kroczek po kroczku. Wyobraź sobie człowieka, który Ci imponuje i stawaj się nim.
Spróbuj zachowywać się inaczej. O-------l jakiś szajs, zacznij łamać swoje zasady i bariery, przeklinaj, pluj, ruchaj, bądź draniem. Zacznij robić rzeczy, które pobudzą Ci adrenalinę - idź na strzelnicę, skocz na spadochronie, zdobądź
Ile masz lat, BTW?
Co do charakteru:
@RBBN: może wyrwę jakąś jakm zostanę trenerem personalnym( ͡° ͜ʖ ͡