Wpis z mikrobloga

W Niemczech w raz miesiącu organizowane są targi (Flohmark). Na takiej dzisiaj byłem i na jednym ze straganów wytargowałem na 6€ dwie płyty Black Sabbath i System of a Down. Był też Led Zeppelin (droższy), ale budżet mi na to nie pozwolił ( ͡° ʖ̯ ͡°)

pic rel.
#sekretykuzniara #plytyztargu #taniocha #prawiezadarmo #robionekalkulatorem
R.....a - W Niemczech w raz miesiącu organizowane są targi (Flohmark). Na takiej dzis...

źródło: comment_EnSlylx3njlSWvrCdlZIzB8O5j7O8Xzi.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tohuvabohu: Tak. Chciałam założyć konto szybko, nie chciałam użyć swojego nicka, którym się posługuję, nie myślałam tez, że zagoszczę tu na dłużej, wiec wpisałam to, co przyszło mi do głowy jako pierwsze. :D
  • Odpowiedz
@KurtGodel: Z tego co pamiętam, to oprócz Led Zeppelin, było tam pełno chłamu typu niemiecki folklor, jakieś składanki taneczne. Więc z przedziału rock/metal to było niewiele. Jak na polaka na wygnaniu, nie zarabiam milionów.
  • Odpowiedz
@Rostagma:
Na twoim miejscu dorzuciłbym już te parę euro do Zeppelinów (fanem SOAD nie jestem), ale za zakup Black Sabbath propsy.

@Aerials: @tohuvabohu:
Dajcie spokój. Ten typ to znany wypokowy socjalista, a tacy zawsze się wpieprzają do tego jak inni wydają swoje pieniądze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tohuvabohu:

Sam słucham metalu ekstremalnego w stylu grindcore'u

Współczuję gustu

A ja sobie krytykuje, bo mogę :3, nie zabraniam mu być bezgusciem, niech traci pieniądze na podmuzyke, ja po prostu nabijam się z wykopkowego podejścia do muzyki :3
  • Odpowiedz
@Aerials:

ktoś odważył się powiedzieć złe słowo o jakimś zespole

stwórz pełen profil psychologiczny tej osoby na podstawie jego wypowiedzi

bij chochoła ile się da

olej zupełnie zespół o którym jest mowa

Wykopowe dyskusje o muzyce odc. 2137
  • Odpowiedz