W Niemczech w raz miesiącu organizowane są targi (Flohmark). Na takiej dzisiaj byłem i na jednym ze straganów wytargowałem na 6€ dwie płyty Black Sabbath i System of a Down. Był też Led Zeppelin (droższy), ale budżet mi na to nie pozwolił ( ͡°ʖ̯͡°)
@KurtGodel: Nie Twoje pieniądze, nie Twój gust, nie Twój biznes. Sam słucham metalu ekstremalnego w stylu grindcore'u, old schoolowego death metalu ale nie zamierzam krytykować czyjegoś zakupu.
@tohuvabohu: Tak. Chciałam założyć konto szybko, nie chciałam użyć swojego nicka, którym się posługuję, nie myślałam tez, że zagoszczę tu na dłużej, wiec wpisałam to, co przyszło mi do głowy jako pierwsze. :D
@KurtGodel: Z tego co pamiętam, to oprócz Led Zeppelin, było tam pełno chłamu typu niemiecki folklor, jakieś składanki taneczne. Więc z przedziału rock/metal to było niewiele. Jak na polaka na wygnaniu, nie zarabiam milionów.
@Rostagma: Na twoim miejscu dorzuciłbym już te parę euro do Zeppelinów (fanem SOAD nie jestem), ale za zakup Black Sabbath propsy.
@Aerials: @tohuvabohu: Dajcie spokój. Ten typ to znany wypokowy socjalista, a tacy zawsze się wpieprzają do tego jak inni wydają swoje pieniądze. ( ͡°͜ʖ͡°)
Sam słucham metalu ekstremalnego w stylu grindcore'u
Współczuję gustu
A ja sobie krytykuje, bo mogę :3, nie zabraniam mu być bezgusciem, niech traci pieniądze na podmuzyke, ja po prostu nabijam się z wykopkowego podejścia do muzyki :3
@oficer-prowadzacy: SoaD kupilem z sentymentu, wychowałem się na nich. Wziąłem drobniaki, nie przypuszczałem że będę coś kupował z tamtąd, tylko popatrzeć.
@Foresight: Wystarczy spojrzeć na sposób, w jaki ten osobnik się wypowiada (nie widzę tu "dyskusji o muzyce"). Znam ten typ - w dupie był, gowno widział. ;>
pic rel.
#sekretykuzniara #plytyztargu #taniocha #prawiezadarmo #robionekalkulatorem
źródło: comment_EnSlylx3njlSWvrCdlZIzB8O5j7O8Xzi.jpg
Pobierz@Aerials
Na twoim miejscu dorzuciłbym już te parę euro do Zeppelinów (fanem SOAD nie jestem), ale za zakup Black Sabbath propsy.
@Aerials: @tohuvabohu:
Dajcie spokój. Ten typ to znany wypokowy socjalista, a tacy zawsze się wpieprzają do tego jak inni wydają swoje pieniądze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. mam go na czarnej, niestety bez notatki. XD
Współczuję gustu
A ja sobie krytykuje, bo mogę :3, nie zabraniam mu być bezgusciem, niech traci pieniądze na podmuzyke, ja po prostu nabijam się z wykopkowego podejścia do muzyki :3
Wykopowe dyskusje o muzyce odc. 2137
xD