Wpis z mikrobloga

@rusty_zn-e: nie tak mocno bo jak już się wyrzyga na fatsharki i taranisa 3k+ to dalej koszty są takie przy składaniu kolejnych jak biedazestawy. Można powiedzieć, że to jest taki docelowy zestaw dla kogoś kto chce się dłużej pobawić.

Co do gotowych quadów za 1-2k trzeba pamiętać, że trzeba wiadro śmigieł, kilka lipoli, zapasowe części, podstawowe narzędzia i już dochodzi kolejny kcbln.
@Werbel: pewnie, doszedł czwarty hubsan (brat sobie kupił nano)

Na razie przechodzę choroby wieku dziecięcego z 250. Takie cuda się dzieją https://vid.me/vRzS

Osd melduje no data i ani razu nie odpaliłem motorów z taranisa, zmieniłem nawet odbiornik na prostszy z ppm. ( ͡° ʖ̯ ͡°) co ciekawe telemetrie dostaje, zbindowany jest, motory odpalam z cleanflight/baseflight bez problemu.
Coś go boli.
@Norwag93: jest o wiele lepiej niż rawy z yt, podobno tylko wycofane dominatory hd miały lepszy obraz. Teraz mają wyjść poprawione dom hd v2 z wiatraczkiem żeby nie parowały soczewki ale pewnie cena będzie podobna do hd (500$)

Raczej zostane na długo przy tych
@saldatoreafilo: i tak mam jeszcze trochę czasu bo drona przerabiam aby się wszystko zmieściło. Podrożeć raczej nie podrożeją bo bez promocji na banggood są po 1400 z uk. Jakaś promocja + punkty jakie mam i sobie je dosyć tanio kupie ( ͡° ͜ʖ ͡°)