Wpis z mikrobloga

#csgo #reddit

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3hzovy/announcing_a_new_competitive_matchmaking_platform/

Kilka tygodni temu pisałem post, o byciu testerem ;) Jeżeli ktoś dalej chce się zapisać, to polecam!

Jestem testerem tej platformy, wygląda bardzo fajnie, dodawane są nowe rozwiązania... Nic, tylko chwalić ;)

TL;DR - We’re building a community focused matchmaking platform called ChallengeMe.GG. You can register your interest in the platform by submitting your email on the website. We’re also recruiting testers for alpha and applications are done after submitting your email.
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Utiopa: co do angielskiego... jak dla mnie jest spoko, ogólnie wszystko po angielsku jest, ale ciężko czegoś nie zrozumieć, jeżeli w miare kumasz ;) (a jak nie, to google translate pomoże :D)
@mcfreak: przez stronke dostajesz dokumenty do podpisania (100% legal stronka, gdzie wszystko zabezpieczone odpowiednio jest)
@avangarda: powiem Ci tak... nie spodziewałem się tak zajebistej rzeczy i to ma potencjał na TOP1 platform, bijąca wszystkie
  • Odpowiedz