Z żartów "biurowo-komputerowych": 1. Robisz print screen pulpitu, ustawiasz go jako tapetę, a wszystkie ikonki w----------z do kosza. 2. Robisz to samo co w 1. + odwracasz ekran o 180 stopni (ale tak by tapeta byłą w normalnej orientacji) 3. Jako kursor ustawiasz "klepsydrę" (znajomy trzy razy resetował kompa zanim ogarnął o co chodzi) 4. Zaklejasz taśmą oczko w myszce
@Niewierny_Mops: No nawet śmiechłem, ale jest lepszy sposób. Robisz print screena pulpitu, tworzysz nowy folder z pustą ikonką (w win xp i win7 była domyślnie, czy w nowszych jest to nie wiem), do nazwy dajesz samą spację (Unicodem - lewy alt i 0160 na num.). Wszystko z pulpitu przenosisz do niewidzialnego folderu, a jako tapetę ustawiasz zapisanego screena. :) Pure evil. :) Ew. prościej - sortuj ikony na pulpicie po
@Dawidinho8: @valdo: zdajecie sobie sprawę z faktu, że Windows posiada opcję ukryj ikony pulpitu i nie trzeba ich usuwać? Ba, jest dostępna od reki gdy się kliknie prawym klawiszem myszki w pulpit :]
URZĘDNIK ZNALAZŁ SPOSÓB NA OSZUKANIE BRANŻY IT INFORMATYCY GO NIENAWIDZĄ [ZOBACZ MEMY]
źródło: comment_TecjskzLXMt9XALG48nGb1h0ywQicLo9.jpg
PobierzZ żartów "biurowo-komputerowych":
1. Robisz print screen pulpitu, ustawiasz go jako tapetę, a wszystkie ikonki w----------z do kosza.
2. Robisz to samo co w 1. + odwracasz ekran o 180 stopni (ale tak by tapeta byłą w normalnej orientacji)
3. Jako kursor ustawiasz "klepsydrę" (znajomy trzy razy resetował kompa zanim ogarnął o co chodzi)
4. Zaklejasz taśmą oczko w myszce
Robisz print screena pulpitu, tworzysz nowy folder z pustą ikonką (w win xp i win7 była domyślnie, czy w nowszych jest to nie wiem), do nazwy dajesz samą spację (Unicodem - lewy alt i 0160 na num.). Wszystko z pulpitu przenosisz do niewidzialnego folderu, a jako tapetę ustawiasz zapisanego screena. :) Pure evil. :)
Ew. prościej - sortuj ikony na pulpicie po
źródło: comment_NiQiC7V66V2wzNq950RW68IFjFe3znoK.jpg
Pobierzźródło: comment_wE2Zrwy0dktPcNbDaH1sDKr7lXKMwqHi.gif
Pobierz