Aktywne Wpisy

GrubyJoshi +7
Siemka,
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w

saintie +27
sama siebie bym wyru……..
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_Bs6TwAD65tgkPgG5ZfbF3FajCQcoTTxH.jpg
Pobierzźródło: comment_MzfPGbc5THUTJdlxWyGshwUwGOH29bEr.jpg
Pobierz@mariuzpl: Piękne sformułowanie :D
Z ciekawostek dodam, że szyna kareti ma swoje lata, a przez co takze luzy, więc każde przesunięcie (co kilka milimetrów) trzeba korygować justując zwierciadło aby nie stracić akcji laserowej.
Co do mikrofal to falowodami na pasmo gigahercowe tez się bawimy chociaż to już jest nudniejsze...
@mariuzpl: Dzisiaj się zastanawiałem czy jest możliwe pokazanie jak wygląda droga strumienia podczerwieni od pilota do telewizora.
Niestety instrukcja do tej akurat laborki skupia się na standardzie kodowania a nie na samym łączu opto więc chyba nie ma sensu Ci jej przesyłać - to samo pewnie znajdziesz na wiki. Z resztą
@mariuzpl: Które "męczyłem" w tym roku w technikum :]
Ale jak przemęczysz matematykę i fizykę na pierwszych trzech semestrach to potem już coraz przyjemniej.