Aktywne Wpisy

oglądam zdjęcia ludzi ze szkoły i przytyli mega i mają dzieci głupie a ze mnie się śmieli zawsze a teraz role się odwróciły i to ja wygrywam

jmuhha +4
Rozwaliłam blat xD
źródło: 1000029532
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000029532
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
To właściwie system poglądów
Z tego co pamiętam to definicja religii opiera się właśnie na przekonaniu w istnienie jakiegoś bytu wyższego czyli np. Boga.
No ale katofaszyści wcale się nie różnią metodami od ateizmfaszystów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oddzielmy ziarna od plewu. Mnie też w-----a zepsucie instytucji Kościoła, dlatego cieszy mnie to, że na scenie pojawił się taki Franciszek co jednak stara się przywrócić myślenie spasłego kleru na właściwy tor.
chociaż byłabym szczęśliwsza nie widząc (mówiąc o Polsce) krzyży na każdej ścianie, nie
W skali bycia atencyjną k---ą religii Islam jest jednak pierwszy. Katolicy, nawet jeśli rzeczywiście dzwonią, chodzą po ulicach etc. to nie robią tego na
ale może nie powinnam się wypowiadać, bo z islamem nie miałam bezpośredniego kontaktu. pewnie nie każdy wyznawca allaha jest jak to go na wypoku malują. kurde, ja wierzę w ludzi ( ͡
Muzułmanie dopiero są na tym etapie, na którym katolicy byli w średniowieczu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I dlatego ciężko w sumie w tym kraju coś zmienić. Jakakolwiek dyskusja nt. zmian pewnych fundamentów (polityczne, religijne, etc. ) kończy się właśnie tak