Wpis z mikrobloga

@wujekadrian: jak to xbox? ahhaha :D
@Elav: 169 zl na store sam dodatek, ale trzeba miec dwa poprzednie, zeby zagrac
no jak uboga, zajebista za 3 stowki tyle rzeczy? plus dodatki cyfrowe plus dlc, steelbook, replika strange
@kovalzdw: a widzisz :D pograloby sie nie :D i po co mortala kupowales za 250 zl, ile grales 5 h 10 h? w destiny 500 gralismy :D
  • Odpowiedz
@maciekpod: Legendary Edition kosztuje 230 zł. Zawiera podstawkę Destiny, dodatek I, dodatek II i The Taken King.
Zwykłe Destiny kosztuje 120 zł, 2 dodatki to 140 zł na PS Store, więc na logikę Bungie powinno dać mi The Taken King za free i dopłacić jeszcze 3 dyszki( ͜͡ʖ ͡€)
Sory, poniosło mnie trochę xD
  • Odpowiedz
@spiralout: nieee, ja raczej wieczorem, ale ogolnie to czekam na dodatek, musze zrobic krotkie przerwy na napedzenie hype;u teraz to tylko trialsy gram w weekend ;) a jak tam levelowanie?
  • Odpowiedz
@maciekpod: No szkoda. A właśnie, jak będzie z egzotykami? Normalne podbicie przez item do max lvla? Mówią też, że zbalansują bronie, wreszcie nie będzie invitów tylko na Gally'ego :P Fakt do PVP hunter jest przyjemny, ale same daily i weekly zjadają mi dużo czasu( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@spiralout: nie ma info o exo, na pewno powiedza, lvl sie nie bedzie liczyl tylko pewnie jakis attack light czy cos takiego, to tez powiedza, bedzie zapewne jakis upgrade ;) hunter tylko pvp, na pve strasznie slabo mi sie nim gra :D
  • Odpowiedz