Wpis z mikrobloga

Jak ja nie potrafię pisac z dziewczynami przez fb. Nie umiem toczyć kilku godzinnych rozmów o niczym. Dlaczego większość dziewczyn niczym się nie interesuje. Z chłopem to zawsze mogę porozmawiać o sporcie, polityce, poglądach, o wszystkim. A później i tak się dowiadujesz od cumpla, ze jedna z dziewczyn powiedziała, ze nie ma o czym ze mną rozmawiać.

#przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Clermont: cóż, ze mną też byś nie porozmawiał o historii piłki nożnej - znaczy, może byś poopowiadał a ja bym z chęcią posłuchał, ale sam nie mam o tym pojęcia. Jednak już o piłkarzach, klubach itp bym porozmawiał, chociaż piłką nie interesuję się już dobre parę lat odkąd stała się s----------m sportem gdzie wygrywa się na wymuszeniach i teatrzykach (wystarczy pooglądać Barcelonę). Polityką też nie interesuję się zbyt głęboko, jednak
  • Odpowiedz
@Bambro: dla mnie nie warto interesować się sportem, skoro w żaden sposób mnie piłka nożna czy kajakarstwo nie dotyczy. są ponadto mężczyźni, którzy też mają to w dupie.
  • Odpowiedz
@siodemkaxx: Nie, ale jednak daje ci jakiś obraz danej osoby. Nie próbuj mi wmówić, że nie lubisz sobie pograć parę godzin w CSa :>

Kolejny wątek w stylu: "faceci to mają zainteresowania i hobby, a laski są takie puste".
  • Odpowiedz
@SScherzo: sport to tylko przykład, dużo facetów się tym interesuje więc jest zawsze o czym z nimi pogadać, ale kobieta nie musi się na tym znać. Tak samo jak facet na kosmetykach, są babskie i męskie sprawy
  • Odpowiedz
@Bambro: przecież pasja to coś czemu się poświęca mnóstwo czasu i cały czas się w dana dziedzinę zagłebiasz. Sam napisałeś:

A nie siedzieć całe życie np. w piłce nożnej i n---------ć tylko o tym (nie piję do Ciebie tylko ogólnie), a o niczym innym nie potrafić wydukać zdania
  • Odpowiedz
@freekid: a ogarniasz stwierdzenie TYLKO o tym? Dla mnie możesz mieć hobby/pasję, choćby filatelistykę, ale jakbyś mi tylko o tym napieprzał to miałbym Cię dość, logiczne co nie? Po prostu inni nie lubią monotematycznych ludzi.
  • Odpowiedz