Aktywne Wpisy

#6poziomraka
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
gorzejbylo-brawobili +490
Oni są bezczelni xd
Kolejny fikoł gdy ktoś szuka mieszkania do danej ceny i nie chce tracić czasu na scrollowanie ofert z ceną z czapy
#nieruchomosci #mieszkanie #olx #posrednicy
Kolejny fikoł gdy ktoś szuka mieszkania do danej ceny i nie chce tracić czasu na scrollowanie ofert z ceną z czapy
#nieruchomosci #mieszkanie #olx #posrednicy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Robienie komus przyslugi odnosnie znalezienia pracy konczy sie tym, ze jak cos sie stanie to z pretensjami leca do was.
To jest to cebulactwo ktorego powinno sie unikac. Sorek przestal pomagac po tym jak sam mial problemy z tymi co to sami na wlasne zyczenie s---------i swoja dole.
Emigracja z kumplami tak naprawde weryfikuje jakimi sa ludzmi dla Ciebie i sam widzisz, ze wystarczylo sie z
@nachuyamitachata:
@b0dzi0:
@goodguy: a wiecie co mnie w-----a najbardziej ze takie araby tarasy i inne pastowane nacje. W każdej sytuacji stoją za sobą murem i zawsze się wspierają. A Polacy potrafią sami na siebie donosic i kopać doły. Na mnie naprzyklad jakiś polak napisał donos na policje ze często jeżdże do Holandii i na pewno szmugluje jakąś kontrabande.... A i auto może być
@nachuyamitachata:
@b0dzi0:
@goodguy: a wiecie co mnie w-----a najbardziej ze takie araby tarasy i inne pastowane nacje. W każdej sytuacji stoją za sobą murem i zawsze się wspierają. A Polacy potrafią sami na siebie donosic i kopać doły. Na mnie naprzyklad jakiś polak napisał donos na policje ze często jeżdże do Holandii i na pewno szmugluje jakąś kontrabande.... A i auto może być