Aktywne Wpisy
_atreides +22
To, że na świecie ludzie na wzajem się torturują, gwałcą, rabują i mordują w najmniejszym stopniu nie oznacza, że Bóg nie istnieje albo że jest zły.
#wiara #religia #takaprawda
#wiara #religia #takaprawda
51431e5c08c95238 +394
Ale największa beka z tych 30-40-letnich fanów buddy oni serio uwierzyli ze 22-letni sebkowaty prymityw bez wykształcenia, bez bogatych starych i bez solidnej firmy jest w stanie w krótkim czasie zarobić w Anglii, pracując na zmywaku i w call center, na Ferrari. xD
#budda
#budda
Sprzedają towar którego nie mają na stanie, a statusu na stronie i tak nie zmieniają aby kogoś naciąć dalej.
I teraz czekaj do przyszłej środy. A bawiąc się w zwrot kasy wyjdzie jeszcze dłużej bo i zamawiane na firmę i faktura.
Oj ja im wystawię opinię na stronach potem.
#niepolecam #pcmasterrace #gorzkiezale #sklepyinternetowe
Uważaj na komentarz bo Cię właściciel sklepu będzie straszył jak mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kuba911 zawsze może przeprosić jak Lepper...
Kurde, tą nową kartę już rok mam
A co masz za resztę bebechów?
Majo w------e tam na Kliena, ważne ze kasę majo...
12.03 zgłosiłem sklepowi przekroczenie czasu realizacji. W międzyczasie cena tego samego sprzętu na ich stronie i u konkurencji spadła, poprosiłem więcej o wyrównanie do ich obecnej ceny. Odmówiono i przekazano mi informację, że zamówienie ma zostać wysłane za kolejny tydzień. W związku z niewywiązaniem się przez NET-S z umowy zakupu, chciałem zrezygnować z zamówienia, do czego mam takim wypadku pełne prawo. Obsługa sklepu odmówiła, mówiąc że nie mogą anulować zamówienia i pisząc jakieś głupoty, że nie mogę odstąpić od zakupu biorąc fakturę na firmę. Nie wiem czy to ich złośliwość, czy ignorancja, że nie odróżniają niewywiązania się z umowy od konsumenckiego prawa do zwrotu towaru w ciągu 14 dni bez podania przyczyny.
15.03 przyszła do mnie drukarka. Oczywiście nie ta, którą zamówiłem, a zupełnie inna i znacznie gorsza. Natychmiast ich o tym poinformowałem.
18.03 dostałem maila, że wysyłają kuriera z zamawianą przeze mnie drukarką, który ma też odebrać ode mnie tę wcześniejszą.
19.03 zadzwonił do mnie kurier, który próbował doręczyć mi drukarkę, ale nie mógł, bo okazało się, że NET-S wysłał ją pod zupełnie zły adres - inna ulica, inne miasto, inne województwo. O tym również poinformowałem ich natychmiast.
22.03 w końcu przyszła do mnie zamawiana przeze mnie drukarka (19 dni po zamówieniu). Nie było jednak przy niej faktury. Tak samo jak nie było jej na mailu czy na ich stronie internetowej. Od razu napisałem maila z prośbą o fakturę.