Wpis z mikrobloga

@svider86: Cóż - crave zostanie przejęty przez społeczność. Crave jest tak tani że tańszy już być nie może. Stuknął w dół an 5100 sat i odbił się . Po za tym nie ukrywajmy czy z DEV czy bez DEV jest to świetny COIN z świetnie działającym Masternode na VPS. Wg mnie na Crave w obecnych cenach można zarobić bez problemu kupując w przedziale 5000-15000sat.
  • Odpowiedz
@Morfeus: Jak dobrze pamiętam to polecałeś kupno również po cenie 150000sat. Prawdą jest to to był scam. Zostaje tylko kwestia tego czy społeczność przejmie tego coina ze skutkiem odbudowującym jego zaufanie.
  • Odpowiedz
@Morfeus: Nie wierze, cena Crave jest 29 razy mniejsza niż ostatni polecany przez Ciebie pułap cenowy, a Ty dalej polecasz tego coina XDDD Lepiej sie pochwal ile utopiłeś skoro było po 150 000 sat, a odbiło się niedawno od 5100sat, hahaha
  • Odpowiedz
@muchcoin: wiesz w krótkim terminie nie można mówić o stracie. Dopóki nie sprzedałem nie straciłem. Póki co panika która moim zdaniem się zakończyła. Odejście ICM z projektu moim zdaniem już jest w cenach. Teraz przejęcie społeczności i powoli w górę. A to dlatego że to jest doskonale zrobiony coin. Nie ma żadnych wad. Wszystko działa super. masternode bez problemu chodzą już od kilku miesięcy.
  • Odpowiedz
@muchcoin: a mianowicie ma masternode które można postawić na VPS. A więc masz pasywny dochód. Darmowe BTC codziennie i to w dodatku nie musisz w ogóle odpalać portfela tylko raz by uruchomić masternode potem możesz sobie na papierku zapisać klucze prywatne a crave samo wpada na adres nawet jak jesteś offline. Jedyny koszt to VPS 5 dolarów za cały miesiąc .Takiej funkcji BTC nie ma. Masz w crave darmowy zysk
  • Odpowiedz