Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

może nam się też kiedyś uda być względnie bezpiecznym i do tego niezależnym :P
#ciekawostki #historia #irlandia #uk
@rzet: To jest coś czego jeszcze nie rozumiem, niby te prawa jakieś nieudolne - ale np. w/g statystyk Banku Światowego to Irlandiia
@wrzesien: autostrady wybudowali w ostatnich 15 latach?
Zresztą skoro autostradada prowadzi do miasteczka 10tys to nie trudno nabić per capita. To nie żaden wyznacznik.
I masz racje, w w 15 lat (albo nawet 100 lat niedpodległości) osiągneli więcej niż UK czy też Niemcy - które jak wiadomo startowały ze znacznie gorszej pozycji niż Irlandia.
Nie wiem, może jestem jeczydupa, ale nie lubię partactwa i udawania ze czegoś nie widzę jak mnie to piecze w oczy.
jednocześnie te biedne i zle kraje wschodniej Europy miały dużo świetnych pomysłów które odrzucili w ostatnich 20latach, bo to komunizm.