Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do tego wpisu

Dziś o 9-10 rano ogarnąłem się i postanowiłem odbyć rozmowę z #rozowypasek Zaczęło się oczywiście od rozkręcania gównoburzy w stylu "nie ufasz mi". W końcu mówię jej, że ją bardzo kocham i chcę żeby w nasz związek tchnąć trochę życia. Powiedziałem, że jeśli zrobiła coś źle, ale mi się przyzna to zaczniemy od nowa i jej wszystko wybaczę (oczywiście to ubrałem w piękne słowa).

Dowiedziałem się, że:

1. Regularnie sypia z jakimś "starym kolegą", na którego wpadła kiedyś i odnowiła znajomość
2. Miała wcześniej przelotny romans, ale spotkała się tylko kilka razy "nie pamięta ile, ale to nie istotne"
3. Udzielała się na portalach randkowych, szukając "dreszczyka emocji"
4 Jest W STANIE ZERWAĆ KONTAKT z kolegą z punktu 1. i zacząć ze mną wszystko od nowa

Na koniec usłyszałem, że ona mnie bardzo kocha, nie mogła tylko ze mną "być" mając to na sumieniu + podobne p---------e.

https://youtu.be/v8ESR8Hi5-4

#rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #zdrada
t.....a - W nawiązaniu do tego wpisu

Dziś o 9-10 rano ogarnąłem się i postanowiłem...

źródło: comment_PwcYDZ9k363uBiyVpybFx0HBQFHgKpBW.jpg

Pobierz
  • 183
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@takatamnazwa: jak się rozstawałem ze swoją loszką (w sumie podobna sprawa ale na o wiele mniejszą skalę) to życzyłem jej szczęścia, ale niech się nasze drogi się więcej nie krzyżują, polecam ten styl życia, trzymaj się cumplu, wydajesz się równym gościem mam nadzieję że szybko sobie znajdziesz równie fajną pannę
  • Odpowiedz
@takatamnazwa: W sumie powinieneś się cieszyć. Dobrze, że to teraz wypłynęło, a nie po ślubie, kiedy byłbyś zacnym ojcem(pytanie tylko czy dzieci byłyby twoje). Powodzenia.
  • Odpowiedz