Wpis z mikrobloga

@lubielizacosy: @AjKenFlaj: @MrTofu: @ImOut: w media expert za kliknięcie 5x dalej w laptopie braliśmy 40 zł, jak klient chciał podstawowe programy to 80-120 zł (zależy od sprzedawcy klienta i kaprysu)
Euro bierze 60zł nie wiem jaki zakres mają ale raczej czysty system

100 zł to minimum ile sie bierze za system
  • Odpowiedz
@xsiekierax: bo z tego media expert i euro i neonet zyja plus robienie ludzi w balona ze bez wywazenia bebna pralka nie ma gwarancji nie zarabiaja na sprzedazy a uslugach.
  • Odpowiedz
@botereq: a byli tacy którzy krzyczeli paaanie ja sie znam lub brat/sąsiad/wujek/kuzyn/znajomy mi zrobi to za flaszkę, a 2 dni później wraca z wyzerowanym dyskiem albo walniętym windowsem :) ale dużo usług jest żeby wyciągnąć więcej kasy ;)
@mjurkowski: no dokładnie płacą za wiedze i to ile czasu sami by to robili ;)
  • Odpowiedz
@lubielizacosy: zdziwiłbyś się jacy ludzie są ułomni jeśli chodzi o technologię ;) jak pisałem wyżej często zdarzało się tak ze ktoś nie chciał instalacji gdzie jest to w win 8.1 kliknięcie 6x dalej a wracali 2 dni później z wyzerowanym dystkiem bo kolega powiedział że wie lepiej z płyty instalował 7 bo lepsza, a później ani recovery ani nic żeby łatwo to przywrócić i płacili podwójnie ;)
  • Odpowiedz