Wpis z mikrobloga

Czemu psy w restauracjach dostają wode do picia? Zamiast tego powinno się wypraszać właścicieli. Dokładnie tak samo jak ludzi z małymi, biegającymi i w-----------i dziećmi. Człowiek chce kulturalnie wyjść, wypocząć w przerwie w pracy, zjeść... Zamiast tego szczekanie psów bez kagańców i drące ryje dzieci. Bojkotuję każdą knajpe która dopuszcza takie zachowania lub wręcz zaprasza do przychodzenia z psami, ale we #wroclaw niedługo nie będzie gdzie jeść. Co to za nowa idiotyczna moda na "miejsca przyjazne zwierzętom"? I te kagańce, bo przecież "nigdy nikogo nie ugryzł". #psy #p--------------e #dziecitez
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@anty-fronda: wszyscy właściciele restauracji poddali się lewackiej propagandzie. Masz psa? W---------j z nim do parku. Byłbyś zadowolony gdybym nasrał ci obok stolika albo strużki mojego moczu wlewałyby się pod buty?
  • Odpowiedz
@kmicolo: Weź lepiej z piwnicy nie wychodź. No i nie jestem z tych bo jak mówiłem dzieci nie mam ani autobusem nie jeżdżę ale jakos mam w------e na takie widoki, w niczym mi to nie przeszkadza...
  • Odpowiedz
@kmicolo: Nie mam nic przeciwko psom w ogródkach lokali gastronomicznych (sama mam psa), ale uważam, że chodzenie ze zwierzakiem w upale po mieście / lansowanie się na Rynku jest szczytem debilizmu właściciela i męczeniem zwierząt.
  • Odpowiedz