Na początku problem był tylko z ekranem laptopa, który przestał działać (na zewnętrzny monitor cały czas był nadawany obraz). Myślałem, że to wina softu, więc przeinstalowałem wszystko. Nie pomogło. Wpadłem na genialny pomysł przeinstalowania BIOS'a. I tu dochodzimy do puenty. Laptop po instalacji biosa z poziomu windowsa cały czas ma czarny ekran i nie daje znaku życia.
Co z tym zrobić? Serwis laptoów w Warszawie? Dlaczego kupiłem acera?
@CebulaCzosnek: wgranie biosu od nowa, raczej tylko serwis. Co do problemu z matrycą, to należy sprawdzać gdzie jest problem - matryca, taśma matrycy bądź po stronie płyty głównej
@andrzeii: Przelutowanie BIOS'a - tak to nazwał facet w serwisie 150PLN. Nie polecam ogólnie tego laptopa. Słaba jakość wykonania. Klawiatura rysuje matrycę. Nawet napęd chodzi tak głośno, że nie da się wysiedzieć. Można za te pieniądze kupić porządniejszą 15' i pomyśleć nad dokupieniem monitora.
Pacjentka 34 lata. Jakies 170cm wzrostu, 160kg wagi. Zawał serca. W wywiadzie nadciśnienie prawie 250 skurczowego. Nie leczyła sie bo uwazala, ze jej organizm sam dla niej wie co dobre.
Na początku problem był tylko z ekranem laptopa, który przestał działać (na zewnętrzny monitor cały czas był nadawany obraz). Myślałem, że to wina softu, więc przeinstalowałem wszystko. Nie pomogło. Wpadłem na genialny pomysł przeinstalowania BIOS'a. I tu dochodzimy do puenty. Laptop po instalacji biosa z poziomu windowsa cały czas ma czarny ekran i nie daje znaku życia.
Co z tym zrobić?
Serwis laptoów w Warszawie?
Dlaczego kupiłem acera?
#naprawalaptopow #komputery #pytanie #laptopy