Aktywne Wpisy

Apocaliptorr +1
Ciekawi mnie stosunek polskich mężczyzn do pewnego pomysłu, więc ciekawość przyciągnęła mnie tutaj. Co sądzicie panowie o wyjeździe np. do Wietnamu albo Filipin w poszukiwaniu partnerki? Podobno jest tam łatwiej ogarnąć sobie dziewczynę.
#relacje #tinder #niebieskiepaski #rozowepaski #redpill #blackpill #bluepill #podrywajzwykopem #podroze
#relacje #tinder #niebieskiepaski #rozowepaski #redpill #blackpill #bluepill #podrywajzwykopem #podroze

Ciekawy sposób na "poprawę" atencji swojego samochodu miał jeden z mieszkańców Szkocji. Aby uniknąć kradzieży swojego nowiutkiego Transportera właściciel samochodu dokonał charakteryzacji swojego auta tak, aby obrzydzić każdego potencjalnego złodzieja.
Na nowy pojazd została nałożona specjalna okleina, która całkowicie odmieniła wygląd pojazdu. Winylowa powłoka pokrywająca samochód, sprawiła że wygląda on jak stare i zużyte auto, tym samym w mniemaniu złodziei nie ma żadnej znaczącej wartości. I w tym miejscu doskonale sprawdza się powiedzenie, że nie warto oceniać po pozorach!
Autorem i wykonawcą tego niezwykłego projektu jest firma Clyde’s Wraps w Glasgow. Efekt końcowy naprawdę zadziwia, a sztuczna rdza wygląda jak prawdziwa! Zresztą o powodzeniu projektu najlepiej świadczy relacja właściciela firmy, która wykonała zlecenie. Mężczyzna napisał na swojej stronie: „Minęło trzy dni, kiedy to Policja zatrzymała samochód, aby sprawdzić o co chodzi z tą całą rdzą.”
Jak się okazało, kiedy już funkcjonariusze Policji poznali całą prawdę, zaznaczyli, że tego typu działanie może wprowadzać w błąd innych kierowców. Ale jak zaznaczył mężczyzna, o to przecież chodziło!
Źródło i więcej zdjęć: link
źródło: comment_LYDioQ9NYrbtkaOY6wlosHLR7bfQdGqT.jpg
Pobierz@adriano30: na pewno nikt się nie gapnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kleczon: a ja kisnę i gniję
"Efekt końcowy naprawdę zadziwia, a sztuczna rdza wygląda jak prawdziwa! "