Wpis z mikrobloga

Czy też czasem chcielibyście się urodzić kompletnym kretynem, typowym sebą, amebą, byle tylko nie mieć problemów typu co będzie po śmierci, a co jeśli, ble ble ble... ?
Nie męczy to Was? Niby rzeczami które nas nie ominą nie powinniśmy się przejmować.... ale czasami się nie da.

#feels #pijzwykopem #egzystencjalnepytania
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rzeznia22: a co ty myślisz że oni o tym nie myślą xD
myślisz że gość urodzony na typowym blokowisku siedzący tam od 40 lat, bez studiów itd jest w jakimś stopniu gorszy od ciebie pod tym względem? dowartościowujesz się w ten sposób czy co
powiem ci tajemnicę że każdy ma takie rozkminy, niektórzy w większym niektórzy w mniejszym stopniu
a to że ktoś więcej skupia się nad kontemplowaniem nad tym
  • Odpowiedz
@nacomilogin: Ja tu sobie nie chce podnieść żadnej samooceny czy się wywyższać, bo inteligencją wcale nie błyszczę. Nie uważam się za lepszego od gościa co pije p--o pod sklepem bo czasem tacy mają więcej do powiedzenia mądrego niż ja. Po prostu widzę, że ludzie bardzo prości łatwiej żyją, nie zastanawiają się co będzie, tylko działają. Tego im zazdroszczę ;)
  • Odpowiedz
  • 1
Miseczki, mogę zrobić jakiś problem o to że telefon ma 5 cali przy sprawdzaniu biletu w Inter Reggio, wg ich regulaminu min. 7 cali #pkp
  • Odpowiedz
@rzeznia22:

Ta, byłbyś takim Sebą i Twoje rozkminy byłyby takie:

Ej, Mati popatrz na Burka biega taki za kijkiem, rucha suczki, jedyne problemy to żeby miska była pełna i żeby go ktoś wyprowadził. Taki to ma życie, zero stresu, nerwów. Żadna Karyna mu rogów nie doprawi, ani nikt mu c------j fety nie opchnie. Telefonu nie skroi, ani kumpel na psach nie sprzeda.
  • Odpowiedz