@Jubei: jak o tym napisałem kiedyś wpis, tzn. wpis był długi, a o zegarku tylko krótkie zdanko [że facet bez zegarka to #!$%@?:P] to był ból dupy niesamowity xD
@bk88: wychdzi mi na to ze mamy do czynienia z #atencyjnyrozowypasek i tyle w temacie. No nie ma co robic w 'realu' no to przylazi na wypok i meci wode dla stuleji ;) zaloze sie ze ma z tego niezly ubaw ;)
Przecież dziś mieć prawko to jak mieć maturę. Niby nie musisz, ale obciach.
Piękny bóldupy wśród wykopków widzę. Pewnie kolejny raz #!$%@? na teoretycznym, albo mamusia nie dała na pierwszego szerszenia (a wolny rynek taki ciężki) xD
@krulewna: Jestem #!$%@?ą mimo, że jestem zaradny potrafiłbym utrzymać z mojej pensji potencjalną partnerkę i dziecko. I brak samochodu nie przeszkadza mi w załatwieniu różnych spraw. Gdybym miał prawko i zarabiał 1200 pewnie byłbym samcem Alfa według ciebie.
Ja #!$%@?ę wykopki.... Anoni mają rację - dajecie się trollować niczym dzieci. Drugi okołozwiązkowy bait w ciągu doby u tej samej różowej w gorących...
@krulewna: Rozgraniczmy po prostu przypadki nie posiadania samochodu/prawka: -ciężka sytuacja w rodzinie -życiowa niezaradność -świadomy wybór, tzn ma możliwości, ale uważa, że nie jest mu to do szczęścia potrzebne. I pewnie tak się tłumaczy większość ludzi, którzy podpadają pod drugi punkt, ale wydaje mi się, że tych prawdziwych z drugiego punktu jest bardzo, bardzo niewielu. Akurat tak się składa, że znam jednego gościa, który mając 28 lat nie ma prawka, ale
Co byście poradzili na notoryczne włamania do bloków ? Policja nie daje rady a ostatnio mocno się nasiliły. Łapanie za klamki, okradzione komórki lokatorski. Nawet główne drzwi od klatki są pokiereszowane bo ktoś próbował przez nie wejść. #wlamania #kradziez #zlodzieje #wroclaw
#wyznanie #mojaopinia #niebieskiepaski #prawojazdy
zapraszam: [klyk](http://www.wykop.pl/wpis/13317809/z-cyklu-skad-to-#!$%@?-w-ludziach-nie-ukrywa/)
@spokojnychlopaczek: a na penis ona to pisze, jak 80% facetow te prawko ma... to o co kaman... no kogo sie nie zapytam to ma prawko
Komentarz usunięty przez autora
http://www.wykop.pl/wpis/13575965/zostalam-dzisiaj-nazwana-szmata-bo-spotykam-sie-z-/
Piękny bóldupy wśród wykopków widzę. Pewnie kolejny raz #!$%@? na teoretycznym, albo mamusia nie dała na pierwszego szerszenia (a wolny rynek taki ciężki) xD
-ciężka sytuacja w rodzinie
-życiowa niezaradność
-świadomy wybór, tzn ma możliwości, ale uważa, że nie jest mu to do szczęścia potrzebne. I pewnie tak się tłumaczy większość ludzi, którzy podpadają pod drugi punkt, ale wydaje mi się, że tych prawdziwych z drugiego punktu jest bardzo, bardzo niewielu.
Akurat tak się składa, że znam jednego gościa, który mając 28 lat nie ma prawka, ale