@kochamkino: Mieszkam w obcym kraju od ponad dziesięciu lat, w tym czasie poznałem ludzi z kilkudziesięciu krajów. Nie mam do nich żadnych uprzedzeń. Wstyd mi za Polaków, którzy plują na własnych rodaków, takich jak ty. Uwierz mi, że każdy obcokrajowiec po usłyszeniu twojego tekstu "polacy-cebulacy" ma ochotę zapaść się pod ziemię z żenady.
A wracając do meritum sprawy - normalni ludzie nie popierają fanatyków religijnych pokroju muzułmanów ucinających głowy ludziom.
A wracając do meritum sprawy - normalni ludzie nie popierają fanatyków religijnych pokroju muzułmanów ucinających głowy ludziom. Morderców i zwyrodnialców religijnych. Jakim degeneratem trzeba być, żeby to robić, i jak wyprany mózg trzeba mieć, żeby ich bronić?
Skąd ty to wytrzasnąłeś? Kto tu "popiera fanatyków religijnych"?
@Murzinio: Takie chamskie kwestionowanie faktu, że wielu muzułmanów wysadza się w imię swojego p--------o boga, to niestety nieudolna próba obrony ich zwyrodniałego kultu.
@nick-smith: No to gdzie tu jest takie kwestionowanie? Tak czytam ten wpis i komentarze, i widzę że rzeczywiście masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
@nick-smith: Z każdym komentarzem wypisujesz coraz większe idiotyzmy. Nadinterpretujesz wypowiedzi @kochamkino: i wmawiasz jej coś czego nie pisała... Spytałem tylko gdzie napisała coś co miało być tym "popieraniem fanatyków" albo gdzie kwestionowała fakt że jest wielu terrorystów wśród muzułmanów, a ty w końcu łaskawie przyznajesz się do manipulacji, wyjeżdżasz z jakąś "lewacką żenadą" mimo że nawet nie znasz moich poglądów, i drugi raz pod tym wpisem bredzisz o
@Murzinio: Nie mam ochoty tracić czasu na rozmowę z tobą. Powtórzę, co powiedziałem na początku tego kretyńskiego wpisu: Polscy uchodźcy nie mieli wtedy w zwyczaju wysadzać się wsród tłumu niewinnych cywili. Taki mały szczegół. Dla lewaków niedostrzegalny.
źródło: comment_0Q3ldMnsegocp5DDF3qcuEt20EEueCle.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
A wracając do meritum sprawy - normalni ludzie nie popierają fanatyków religijnych pokroju muzułmanów ucinających głowy ludziom.
Skąd ty to wytrzasnąłeś? Kto tu "popiera fanatyków religijnych"?
Zobaczcie co was czeka tu pokażcie waszą siłę
źródło: comment_ehDIanCuKNa6oy6Mnvf4m8tBuwaj9nEi.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Masz coś do dodania? Mnie nie wołaj.