jerzy-polska
5
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
n.....h
n.....h
@jerzy-polska: Polscy uchodźcy nie mieli wtedy w zwyczaju wysadzać się wsród tłumu niewinnych cywili. Taki mały szczegół. Dla lewaków niedostrzegalny.
3
l.....e
l.....e
@jerzy-polska: wtedy iran był bardziej cywilizowany niż białoruś
2
n.....h
n.....h
@kochamkino: Mieszkam w obcym kraju od ponad dziesięciu lat, w tym czasie poznałem ludzi z kilkudziesięciu krajów. Nie mam do nich żadnych uprzedzeń. Wstyd mi za Polaków, którzy plują na własnych rodaków, takich jak ty. Uwierz mi, że każdy obcokrajowiec po usłyszeniu twojego tekstu "polacy-cebulacy" ma ochotę zapaść się pod ziemię z żenady.

A wracając do meritum sprawy - normalni ludzie nie popierają fanatyków religijnych pokroju muzułmanów ucinających głowy ludziom.
1
M.....o
M.....o
@nick-smith:

A wracając do meritum sprawy - normalni ludzie nie popierają fanatyków religijnych pokroju muzułmanów ucinających głowy ludziom. Morderców i zwyrodnialców religijnych. Jakim degeneratem trzeba być, żeby to robić, i jak wyprany mózg trzeba mieć, żeby ich bronić?

Skąd ty to wytrzasnąłeś? Kto tu "popiera fanatyków religijnych"?
1
n.....h
n.....h
@kochamkino: Wystarczająco wielu z nich jest terrorystami, by mieć się na baczności.
0
jarema87
@jerzy-polska: ale tolerancyjny ten Iran, jadę tam
0
n.....h
n.....h
@kochamkino: Chyba raczej nie. Ale z twojej strony, może czas zacząć używać mózgu (choćby te kilka procent) i przestać być lewakiem?
0
n.....h
n.....h
@kochamkino: Cóż ci mogę poradzić? Skończ podstawówkę.
0
Aerials
@jerzy-polska: No i?
0
n.....h
n.....h
@Murzinio: Takie chamskie kwestionowanie faktu, że wielu muzułmanów wysadza się w imię swojego p--------o boga, to niestety nieudolna próba obrony ich zwyrodniałego kultu.
0
jerzy-polska
boicie się kilku imigrantów to świadczy o waszej słabości
Zobaczcie co was czeka tu pokażcie waszą siłę
0
M.....o
M.....o
@nick-smith: No to gdzie tu jest takie kwestionowanie? Tak czytam ten wpis i komentarze, i widzę że rzeczywiście masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
0
n.....h
n.....h
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
M.....o
M.....o
@nick-smith: Z każdym komentarzem wypisujesz coraz większe idiotyzmy. Nadinterpretujesz wypowiedzi @kochamkino: i wmawiasz jej coś czego nie pisała... Spytałem tylko gdzie napisała coś co miało być tym "popieraniem fanatyków" albo gdzie kwestionowała fakt że jest wielu terrorystów wśród muzułmanów, a ty w końcu łaskawie przyznajesz się do manipulacji, wyjeżdżasz z jakąś "lewacką żenadą" mimo że nawet nie znasz moich poglądów, i drugi raz pod tym wpisem bredzisz o
0
n.....h
n.....h
@Murzinio: Nie mam ochoty tracić czasu na rozmowę z tobą. Powtórzę, co powiedziałem na początku tego kretyńskiego wpisu: Polscy uchodźcy nie mieli wtedy w zwyczaju wysadzać się wsród tłumu niewinnych cywili. Taki mały szczegół. Dla lewaków niedostrzegalny.

Masz coś do dodania? Mnie nie wołaj.
0