login_zajety_sic
login_zajety_sic
19
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
t.....k
t.....k
@login_zajety_sic: 1.5k obrotów xD
3
strawberian
@wladcainternetu: nie, ferrari
2
jakubnn
jakubnn
@b2_spirit: 159
2
strawberian
@b2_spirit: właśnie jedzie do warsztatu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
jakubnn
jakubnn
@login_zajety_sic: klekot :P
1
Andrzej_K
@login_zajety_sic: akurat w przypadku Alf na klekoty nie ma co narzekać. Nie dość, że jadą to bezproblemowe są na tle konkurencji.
1
Andrzej_K
@sorek: Moim zdaniem 159 prowadzi się bardzo dobrze. Ok, FWD nigdy bokiem nie pojedzie ale mimo masy, zakręty klei bardzo ładnie i jest też bardzo stabilna przy prędkościach 200+. Szkoda, że dopiero teraz w nowej Giulii poszli w redukcje masy oraz RWD. Połączenie: RWD + ok. 1500 kg max + look 159 byłoby idealną kombinacją.
1
b2_spirit
@login_zajety_sic: jakie to auto?
0
login_zajety_sic
login_zajety_sic
@b2_spirit: serio ? Rozejrzyj się po profilu albo poczekaj na odpowiedź ;]
0
wladcainternetu
wladcainternetu
@strawberian: alfa?
0
login_zajety_sic
login_zajety_sic
@jakubnn: ano klekot. kiedyś może przejde na Tbi z podtlenkiem gazu ale to jak wygram w totka.
0
Panczenisci
@login_zajety_sic: ehh weź się z takimi zdjęciami...Człowiek siedzi sobie na #emigracja a kampfwagen kurzy się w Polszy (╯︵╰,)
0
jakubnn
jakubnn
@login_zajety_sic: tbi fajny , ale troche grosza trzeba rzucić, ale nie mam co narzekać 2.0 Turbo :) po maską
0
login_zajety_sic
login_zajety_sic
@typowytypek: Tak wiem, zbyt zajety byłem robieniem zdjęcia. Po foto była redukcja i but ;p
0
sorek
Po foto była redukcja i but ;p

@login_zajety_sic: do szalonych 3000 RPM? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
login_zajety_sic
login_zajety_sic
@sorek: do minimum 3,5k jeszcze ładnie ciągnie. Moment kończy się gdzieś przy 4k.
0
deyna
deyna
@login_zajety_sic: jsk ci mało pali, moj 12-14 litrów
0
login_zajety_sic
login_zajety_sic
@deyna: to tylko 1.9 a nie 2.4
0
sorek
@login_zajety_sic: smutalbym na dieslu strasznie.. A ta alfa piekna, kumpel ma, jezdzilem nia - szkoda, ze prowadzenie nie jest ekscytujace.
0
login_zajety_sic
login_zajety_sic
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0