Aktywne Wpisy
Jakie są zalety dojeżdżania do pracy/szkoły komunikacja miejską zamiast własnym autem?
frow +114
Podziwiam ludzi, którzy wyprowadzają swoje czworonożne fafiki na spacer mimo złej pogody. Jak z rana idę do pracy z ledwie otwartymi oczami, mijam sąsiada wracającego już ze spaceru z pieskiem. Wtedy myślę sobie, że nawet w razie gorączki, złego samopoczucia, kataru, bólu głowy, piesio musi wyjść za potrzebą. Jest to poświęcenie warte uznania.
#koty #psy
#koty #psy
1. W przedszkolu zwędziłam tysiaka i rozdałam po stówie innym gówniakom, niestety wychowawczyni przyczaiła gruby balet w sklepiku i rozpruła się do mojej mamy xD do tej pory pamiętam jak przybiegła i zniszczyła moją żyłkę do akcji charytatywnych i zbierała po obdarowanych nieprzeżarty hajs xD
2. Wracam z.dziadkiem, w łapie miałam loda i się potknęłam i zamiat się asekurować rękami to ratowałam loda, a upadek zasekurowałam brodą xD
3. W podstawówce wmówiłam innym, że mam czarodziejskie moce i jako dowód kładłam im czubki palców na czubku głowy i tak powoli rozłaziłam palce, że niby przechodzi moc xD (coś jak ta sztuczka, że niby komuś jajko na głowie rozbijasz) i zastraszyłam ich, że im zamienię matki w żaby i robili co im kazałam xD nawet w ferie sobie zrobiłam całą głowę w warkoczyki i im wmówiłam, że byłam u szamanki w Afryce xD po odkryciu tego przez nauczycielkę musiał ksiądz interweniować w klasie, bo niektórzy tak mi uwierzyli, że mimo tego, że im nauczycielka tłumaczyła to i tak się bali xD
#gowniaki
@swinkapl: to było coś kolo '98
Skończyło się na wielkim siniaku na kostce
2. To już grubsza akcja... Będąc w