Aktywne Wpisy
Kolczaneiro +79
Koleżanka z czasów licealnych powiedziała "tak", chwaląc się tym na instagramie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#oswiadczyny #heheszki #niewiemjaktootagowac #dupeczkizinstagrama
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#oswiadczyny #heheszki #niewiemjaktootagowac #dupeczkizinstagrama
Dzisiaj kolejny eksperyment! Dopiero się zaczął, prawdziwe wyniki będą później. Kumpel jakieś 10 min temu założył fejkowe konto na Badoo z zamiarem bycia całkowicie pasywnym. Cel? Sprawdzenie jaką tak naprawdę atencję otrzymują #rozowepaski i z ciekawości co ludzie wypisują jak już się ktoś zdecyduje xD Oczywiście żadne screeny co, kto, jak i gdzie nie zostaną zamieszczone, bo to nie w tym celu eksperyment. Cel to statystyka.
Dziołcha w skali dosyć obiektywnej będzie 6-8/10, przy czym skala działa tak, że 10 to mit (ostateczny ideał), 9 to najładniejsza dziewczyna jaką w życiu widzieliśmy (właściwie to jest nasz rzeczywisty ideał), 8 to bardzo ładna ale w realnych granicach i 7 to po prostu ładna itd. To jest dosyć płynne, ale tak na oko mniej więcej załóżmy, że te 6-8 będzie generalnie. Pamiętajcie, minęło 10 min, jest północ w środku tygodnia a konto wisi na lokalizacji większego miasta, ale raczej nie można powiedzieć, że dużego.
To tak wstępnie jakby się ktoś zastanawiał, czemu im na tych portalach #!$%@? generalnie. A takie prawdziwe staty będą za kilka dni, bo na ten moment godziny są bardzo nieprzychylne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ja nie. Musiałabyś poczytać moje poprzednie wpisy w tagu, ale jestem wyjątkowo zasadniczy w tej materii i moja opinia brzmi następująco: "Jeśli laska jest chętna na seksy ze mną w tak krótkim czasie, to przede mną było tam kilka murzyńskich plemion i nie mam zamiaru być kolejnym murzynem". Osobiście byłbym zniesmaczony jakby mnie dopuściła za blisko w ciągu kilku pierwszych tygodni. Noo i dlatego umrę samotnie ( ͡
@Khaine: Ale większość z was chce seksu i stara się do niego jak najszybciej doprowadzić. Taki wasz największy shit test: jak za szybko zgodzi się na to, czego niebieskie chcą i na co naciskają, to oczywiście facet skorzysta, ale na dłuższą znajomość już się
@Killjoy: to już kwestia #!$%@? standardów pewnych mężczyzn. W rzeczywistości to wcale nie chodzi o bycie dziwką, ale o to, że często seks to już ostatnia rzecz, którą dziewczyna ma nam do zaoferowania ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale jaką ocenę czyjejś wartości możemy uznać za możliwie obiektywną, uniwersalną? Statystykę. Jak powiedziałaś, nawet niby inteligentni i bogaci faceci potrafią sobie znajdywać popieprzone -- choć ładne -- laski. I to nic szczególnie dziwnego.
Bo wartość społeczna lasek niemających nic oprócz urody jest wysoka (do czasu aż im nie minie termin przydatności -- który zresztą jest krótki). Czy nam się podoba, czy nie, taka właśnie jest wartość społeczna.
To, że
I taki ja, który szuka ludzi, których mógłby docenić za coś więcej niż kształt pośladków będzie zawsze marginesem, bo hej - jestem nudny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MarianKolasa:
@Sh1eldeR: Bardzo złe kryterium wyboru: pół biedy, jeśli po prostu nie jest mocno inteligentna, czyli jest na poziomie normy. Gorzej, jeśli jest głupia, bo, jako żona, będzie się z tobą pokazywała w towarzystwie - lepiej wtedy pojawiać
Albo nie odpowiadasz im wyglądem.
Mam nadzieję, że piszesz to ironicznie, a nie na zasadzie narzekania.
Jeśli faktycznie masz -- jak to tu zwą -- feelsy o to, kogo tutaj nazywają przegrywami, lub kogo w prawdziwym życiu nazywają przegrywami, i że nazywają tak tych, co nie ruchają... to zajmij się sobą. Rozwiąż ten problem ze
PS słabo znasz mężczyzn. te zainteresowania ktore piszesz to moze mieć stuleja, choc nie w wersji hard, albo jakiś młodziak-imprezowicz, z wykształceniem nie przekraczającym średniego (czyli de facto nie mający żadnego).
kobieta chocby najmądrzejsza nigdy sie nie wybija. mezczyzni zawsze mieli duzo wiecej wybitnych jednostek. kobiety
Na pewno nie bardziej, niż laski narzekające, że na świecie brakuje rycerzy i goniące za łotrami. Ja jestem prostym chłopem i nic tego nie zmieni.
Huh, a
Kobiety mają mniej jednostek wybitnych niż mężczyźni z powodu rozkładu inteligencji w zależności od płci - wy jesteście pod tym względem bardziej zróżnicowani, tak więc macie wyraźnie więcej jednostek bardzo inteligentnych, ale też wybitnie głupich. My
jeśli by wszystkie były takie mądre
Głupie, nie? Tendencyjne, nie? Pod tezę, nie? Więc może