Aktywne Wpisy
DiscoPoloinfo +24
Czy WonerS naprawdę wydał fortunę na swój najnowszy look? 💸 Ceny jego ubrań zwalają z nóg! Jak myślicie, ile kosztowała cała stylizacja? 🤔
https://disco-polo.info/woners---najlepiej-ubrana-gwiazda-mlodego-pokolenia-sprawdz-luksusowe-marki-i-ceny-jego-stylizacji-opadna-wam-szczeki
https://disco-polo.info/woners---najlepiej-ubrana-gwiazda-mlodego-pokolenia-sprawdz-luksusowe-marki-i-ceny-jego-stylizacji-opadna-wam-szczeki
Iskaryota +152
Kilometr od stacji Łódź Fabryczna. Praktycznie każda szafka energetyczna jest tam podobnie przystrojona. W bramach i przejściach małpki są zamiecione na boki tworząc małe hałdy szkła, jak liście na jesień. No ale problemu alkoholowego w Polsce, zwłaszcza ukrytego alkoholizmu, wcale nie ma. Małpeczkę powinni sprzedawać w zestawie z porannym hot-dogiem i kawą. Chcącemu nie dzieje się krzywda.
#lodz #alkoholizm #monke
#lodz #alkoholizm #monke
Kilka rzeczy już w życiu robiłem, a przy okazji poznałem sporo ciekawych osób. Głównie tą drogą trafiają do mnie kolejne osoby które potrzebują mojego wsparcia. Wsparcia w otwarciu, lub rozwoju własnej firmy.
Z ciekawych rzeczy które udało mi się bardziej lub mniej współrealizować:
1) Firma szkoleniowa. Firma stawia na naukę komunikacji.
2) Firma usługowa. Pośrednictwo w obrocie nieruchomościami.
3) Produkcja koszulek reklamowych.
4) Stacja diagnostyczna.
5) Wprowadzenie nowego produktu spożywczego na rynek.
6) Wprowadzenie na rynek linii zeszytów szkolnych.
Znajomi z którymi pracuję zajmują się PR i marketingiem na wysokim poziomie. Oglądane przez Was kampanie polityków to w kilku przypadkach ich robota. Ja zajmuję się głównie bezpieczeństwem inwestycji, ale jak trzeba to i stronę postawię, czy zrestrukturyzuję koszty.
Ostatnio trafił do nas znajomy, który chce realizować punkt 5. Ma fajny przepis, chce to ładować w słoiki i sprzedawać. Oczywiście powoli ogarniamy temat, ale przy okazji powstała inna inicjatywa. Każdy z nas ma jakąś swoją działalność, ale spotykamy się przy takich okazjach i to daje nam dużo większą frajdę. Chcemy zająć się tym zawodowo.
Jaki jest plan?
Jeśli ktoś chce otworzyć firmę i ma na nią pomysł, a nie do końca wie jak to ugryźć to może zgłosić się do nas. Jeśli w naszej ocenie pomysł jest w naszym zasięgu (do zrealizowania), to oferujemy pomoc. Może to być pomoc w promocji, reklamie, ocenie szans, badaniu konkurencji, czy też pozyskaniu konkretnych koncesji lub zezwoleń. W skrócie: TY masz pomysł, my mamy doświadczenie.
Ile za to?
Jak wiadomo nie ma nic za darmo. Jeśli chcesz mieć dobre wizytówki, to dostaniesz je za dobrą flaszkę, ale jeśli masz bardziej skomplikowane zadanie to usiądziemy i policzymy ile to ma kosztować. Jeśli chcesz ciąć koszty, to możemy wejść jako udziałowcy w Twój pomysł.
Jeśli ktoś ma pytania, uwagi, propozycje... wicie co robić ;-)
Żeby większa ilość osób mogła zostawić tutaj swoje cenne komentarze (! usuń konto !) wpis publikuję od razu w gorących (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) )
Twory które robią wizytówki a po godzinach załatwiają koncesje na obrót paliwami żeby w nocy liczyć liczbę klientów pobliskiego
Jak by ktoś chciał zaczynać to dwie platformy finansowania społecznościowego są gotowe do współpracy. Jest to oficjalna deklaracja z dzisiejszego spotkania.