Aktywne Wpisy

darkhorse +201
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Soothsayer +90
Bydgoszcz dzień dwudziesty piąty, czuję, że finał jest coraz bliżej, finałowa konfrontacja ze starym. Nie da się współpracować z człowiekiem, którego jedynym sensem życia jest narzekanie na wszystko, popełniłem błąd wyciągając do niego pomocną dłoń, źle zinterpretowałem jego narzekanie, nie chodzi o to, żeby rozwiązać problem tylko żeby mieć na co narzekać, w momencie kiedy ja rozwiązuje jego problem to staję się jego wrogiem bo zabieram mu sens życia czyli powód do
źródło: d9ebd71f-8870-4bc3-b8d9-3cd5b2664591
Pobierz

@Kacc @marharas @emfid89 @dark_viper @Rocktrol @bojar @Gottlosigkeit @macieyy @vvVvv @Cisnienie_rosnie_na_maksa @Crecha @Vaster @Overmort @Messix @cyckooczy
@PaTroll @zurawinowa @Nicrame @Notomozemalaanegdotka @RurzowyChelikopter @kieru @nesti32 @Marcysiek @mat159 @filemon111
@miguelpl90 @dominik007 @Xurius @Xumbje @Anarchia96 @Krzyswiel @Patryk7975 @gen_mielec @darklords235 @mozzie @irs @ReinmarDeBielau @cristo4o @dobrykolega @szponovic
@qbiszon8 @monkey3310 @Tankian @Aspen @konzo12 @Aplasidon @ihwar @nowemultikonto @Fenxo @mleko321 @mischief2424 @Kaba___JK @WykopanyUser @23itrzy3 @JanuszSnieg