Aktywne Wpisy
Lowca90 +303
Jeśli ktoś zastanawiał się jak wyglądają podłogi u ludzi bardzo bogatych (wykopowy programista 15k to przy nich biedak) to trzymam ją w rękach. Deska dębowa w klasie super select bez sęków i bieli. Szerokość 25 cm długość od 200 cm do 500 cm. Montuje teraz prawie 300 M2 w jednym z warszawskich apartamentów.
#remontujzwykopem #wykonczenia #budownictwo #budowadomu #nieruchomosci
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#remontujzwykopem #wykonczenia #budownictwo #budowadomu #nieruchomosci
( ͡° ʖ̯ ͡°)
PanNieznanypl +26
Idąc do biura niestety zawsze mijam palarnie, na niej stoja zawodnicy z #kolchoz typowe sebki i panie lekkich obyczajów albo janusze, zawsze gdy ich mine słyszę za plecami jak mnie obgadują XD biurowy znowu w koszuli stanołby na produkcji by zobaczył XD inteligencja nie idzie w parze z wykształceniem, ale człowiek co jednak skończył te studia umie się zachować
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
#ekonomia
#zloto
kupiłeś tam?
patrzyłem na sląską
Ponoć korzystnie jest wziąć 31g, po 1g najdroższe będzie jak się domyślam.
a co myślisz o dużych porcjach np. 100g lub 200g? im więcej tym lepiej? czy może lepiej w drobnicy?
Na pewno nastawiałbym się tutaj - jeżeli chodzi o złoto, nie tyle na zysk co na trwałe zabezpieczenie majątku przed krachem waluty w której posiada się oszczędności.
tu chyba kupie: http://pkobp.mennica.com.pl/sztabki/zloto.html
jak sądzisz lepiej odebrać osobiście czy kurierem? wiesz o co kaman, ludzie są domyślni i taki kurier wie co wozi bez rendgena
a to kto zrobił sztabkę może mieć znaczenie za 10 lub 20 lat?
ale chyba w mennicy narodowej to chyba nie robią podróbek?
Dobra oferte ma rownierz antykwariat numizmatyczny Niemczyka na zelaznej w Warszawie. Ceny sa bardzo atrakcyjne http://www.numizmatyka.waw.pl/zloto.php
dzięki za info ale ja wole pewna inwestycje, nie che zarabiać tylko mieć za 20 lat "tyle samo", to poza problemem z autentycznością niema różnicy między monetami a sztabkami? mi się jakoś sztabki lepiej widzą
a odbierać osobiście? bo kurier to trochę dziwne, rozmiar sztabki ma znaczenie? myślałem o 100g
dzięki za info, zdecydowanie wybieram opcje osobiście
a co myślisz o białym złocie lub platynie? pytam bo chyba jesteś kumaty
wielkie dzięki