Wpis z mikrobloga

Co do tego całego #lgbt które ostatnio jest popularne na wypoku mam tylko tyle do powiedzenia:
Homoseksualizm to choroba, pozdrawiam.

• 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vaster: nie wiem czy choroba czy nie. Dla mnie bardziej pasują złe wzorce podczas dorastania (nie mówię o braku ojca/matki, nie mam pojęcia jakie to są dokładnie wzorce), dlatego waham się z kwalifikowaniem tego jako choroby. Niby tęgie głowy badają ale coś zbadać nie mogą.
  • Odpowiedz
bardziej pasują złe wzorce podczas dorastania

@wloszczyn: Bzdury. Osoba homoseksualna się taka rodzi, tak jak osoby leworęczne. Wychowanie, środowisko czy wzorce nie mają z tym nic wspólnego.
  • Odpowiedz
Bzdury. Osoba homoseksualna się taka rodzi, tak jak osoby leworęczne. Wychowanie, środowisko czy wzorce nie mają z tym nic wspólnego.

@artpop: A ty nadal swoje?
  • Odpowiedz
@artpop: oczywiście że się taka rodzi. W wyniku nieprawidłowości rozwoju płodowego o podłożu epigenetycznym. Spokojnie, paręnaście-dziesiąt lat rozwoju biotechu, i homoseksualizm, jak inne upośledzenia i wady wrodzone, zostanie wyeliminowany w społeczeństwach mających dostęp do nowoczesnych technologii.

W końcu, jak twoi koledzy z Kampanii Przeciwko Homofobii przyznają, żaden rodzic nie chce mieć dziecka homo - i w perspektywie czasu żaden nie będzie musiał. Czyż nauka nie jest cudowna? ( ͡°
  • Odpowiedz