Aktywne Wpisy

niedorzecznybubr +90
Mam wrażenie, że Polskie banknoty są strasznie niedoceniane. Moim zdaniem mają najładniejszy design ze wszystkich walut jakie widziałem. Są kolorowe, ale jednocześnie spójne. Odwołują się do polskiej historii/kultury. A w internecie widzę raczej opinie, że są nudne czy brzydkie i ludzie się podniecają jakimiś bezpłciowymi banknotami z nwm gurwa ptakami na przykład xd.
#pieniadze #banknoty #numizmatyka #niewiemjaktootagowac #polska #zalesie
#pieniadze #banknoty #numizmatyka #niewiemjaktootagowac #polska #zalesie
źródło: obraz
Pobierz
Abc123cba123 +4
#gielda o co chodzi z tym baitem gdzie koleś wkleił screena, że niby musi odebrać rope z lotniska? xD

Gmail wycofuje powidomienia sms z kalendarza a miałem zrobione , że infomrawał mnie o nowym @ .Teraz będe się przerzucał się na skrypty z https://ifttt.com ale chyba też one nie będą działać jak google wycofa ?
Nie prościej zsynchronizować kalendarz telefonu z gmailem i to niech telefon informuje o tym o czym powinien ?
Z jednej strony chciałbym mieć telefon na więcej niż "dobę", a z drugiej...
... a z drugiej strony kładąc się spać, wyciągam ładowarkę i go podłączam. Taka normalna czynność.
Większe zużycie mam tylko podczas nawigacji, ale wtedy mam ładowarkę samochodową w aucie i też voila.
K-----y bym dostał, jakbym miał co mail włączać transmisję, aby go odczytać (zobaczyć co to w ogóle jest)
Zajebista podróbka iphone. Tani i dobry :-)