Aktywne Wpisy

blue-eyed +1009

BrodatyCiul +51
Nawiązując do mojego postu sprzed 5 miesięcy gdzie napisalem ze chce sprzedac 3 hektary awokado na plantacji Ta Ang Marcina Ługowskiego w Ratanakiri w Kambodży a de facto plantacji ktorej wlascicielem jest jego żona Yan Leam podobnie jak i właścicielem firmy i resortu RATANAKIRI PARADISE HOTEL CO., LTD.
Dokładne dane moich trzech hektarów które teraz chce sprzedać za 35,000 USD za hektar (cena aktualnie oferowana inwestorom przez Marcina Ługowskiego to 40,000 USD
Dokładne dane moich trzech hektarów które teraz chce sprzedać za 35,000 USD za hektar (cena aktualnie oferowana inwestorom przez Marcina Ługowskiego to 40,000 USD

Gmail wycofuje powidomienia sms z kalendarza a miałem zrobione , że infomrawał mnie o nowym @ .Teraz będe się przerzucał się na skrypty z https://ifttt.com ale chyba też one nie będą działać jak google wycofa ?
Nie prościej zsynchronizować kalendarz telefonu z gmailem i to niech telefon informuje o tym o czym powinien ?
Z jednej strony chciałbym mieć telefon na więcej niż "dobę", a z drugiej...
... a z drugiej strony kładąc się spać, wyciągam ładowarkę i go podłączam. Taka normalna czynność.
Większe zużycie mam tylko podczas nawigacji, ale wtedy mam ładowarkę samochodową w aucie i też voila.
#!$%@? bym dostał, jakbym miał co mail włączać transmisję, aby go odczytać (zobaczyć co to w ogóle jest)
Zajebista podróbka iphone. Tani i dobry :-)