Wpis z mikrobloga

@Oskarek89: ja o ile kiedyś dojdzie do mojego ślubu to sie nie bede wygłupiał w żadne pierwsze tańce, tzn pierwszy taniec oczywiście będzie, piosenka nawet wybrana pewnie będzie ale żeby coś więcej jakieś układy to nie, normalnie na 3 i ma być :D
@Oskarek89: Kumpel przy tym tańczył chyba i nie powiem. Zrobili to fajnie. Ale on zaczął grać na saksofonie początek, zeskoczył do niej i zaczeli taniec. A oboje coś tam tańczyli w jakiejś szkole. Ja bym wyglądał co najmniej żałośnie XDDDD

I jak do tego dojdzie to zatańcze pewnie coś prostego, a nie wygłupy czy jakieś układy taneczne
hpiotrekh - @Oskarek89: Kumpel przy tym tańczył chyba i nie powiem. Zrobili to fajnie...
Co oni tu tańczą... to taka wersja walca angielskiego?

@Oskarek89: (CC @mirka_wykopkova )

To wcale nie jest zły wybór na pierwszy taniec. Nie wiem też o co chodzi z tą "sztucznością" czy "drewnem". To bardziej oficjalny taniec. IMHO to i tak lepiej wygląda niż tańczenie na pałę, jakie zwykle obserwuje się na weselach.

Oprócz kroków i wirowania charakterystycznego dla walca, mają też tu wkomponowane figury z innych tańców. Takie raczej standardowe,