Aktywne Wpisy
mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Waiter98 +10
I jak do tego dojdzie to zatańcze pewnie coś prostego, a nie wygłupy czy jakieś układy taneczne
@Oskarek89: (CC @mirka_wykopkova )
To wcale nie jest zły wybór na pierwszy taniec. Nie wiem też o co chodzi z tą "sztucznością" czy "drewnem". To bardziej oficjalny taniec. IMHO to i tak lepiej wygląda niż tańczenie na pałę, jakie zwykle obserwuje się na weselach.
Oprócz kroków i wirowania charakterystycznego dla walca, mają też tu wkomponowane figury z innych tańców. Takie raczej standardowe,