Aktywne Wpisy
sosiwoczostkowe +509
W koncu nadszedl ten dzien. Wrocilem z Polszy i zrobilem obiecane zdjecia z Lidlow w krajach Eurokolchozu. Ale nie tak jak obiecalem. Nie zrobilem ich w dwoch, ani w trzech ani czterech, ale az w pieciu krajach: Austrii, Czechach, Francji, Niemczech i Polsce.
Stworzylem tabelke z porownaniem cen. Tylko cztery pierwsze produkty sa porownane w miare obiektywnie: benzyna, nutella, coca cola i pringelsy.
Bylo duzo prosb, ale widzac, ze takie wydawaloby sie najprostsze p--o
Stworzylem tabelke z porownaniem cen. Tylko cztery pierwsze produkty sa porownane w miare obiektywnie: benzyna, nutella, coca cola i pringelsy.
Bylo duzo prosb, ale widzac, ze takie wydawaloby sie najprostsze p--o
źródło: fsghdfghj
Pobierz
Bananada +27

Jadę sobie pkp do warszawy i są te nowe toalety na guzik (kosmiczna technologia), idę na cwaniaka naciskam a tu moim oczom ukazuje się dżesika 8/10 robiąca dwójkę, gacie prawie do kostek, jedną ręką zasłania twarz drugą dusi guzik "ja się zamykałam, ja się zamykałam" czekam na swoją kolej wychodzi... zasłania twarz idzie na swoje miejsce, ja idę tak naprawdę umyć ręce (idź zobacz super nowoczesna toaleta, gorąco polecam). Wracam ona zasłania twarz pali buraka, robię moje uszanowanko, iść się do niej dosiąść mamy jeszcze godzinę by się lepiej poznać. Co wy na to?
#heheszki #pkp #rakcontent #pozakontrolo #rozowepaski
"Mamo, to jak w zasadzie poznałaś Tatę?"
"Siema Piękna, srałaś?"
( ͡º ͜ʖ͡º)
ps. jak ktoś jechał takim pociągiem to wie ile te drzwi się otwierają jakieś 10s jest czas się przyjrzeć.
http://supernowosci24.pl/stresujace-toalety-w-pociagu/
#tylkomirko, #picoritdidnthappend
źródło: comment_oYsdanUFDaU3eb0LmK17ujCEp3VNUH5Z.jpg
Pobierz