Aktywne Wpisy
BELM0ND0 +57
O cię #!$%@?. Moja panna jest w ciąży, właśnie się dowiedziałem xD są tu jacyś ojcowie? Dajcie jakieś rady jak to ujechać, bo póki co to jeden wielki szok xD
#zwiazki
#zwiazki
orlen_lite +13
Fundacja ORLEN od lat wspiera lokalne społeczności. Odwiedziliśmy Szkołę Podstawową w Blichowie, która dzięki grantom Fundacji mogła zrealizować działania rozwijające pasje uczniów
#pomoc #edukacja #csr #zainteresowania #csrwpl
#pomoc #edukacja #csr #zainteresowania #csrwpl
Marzenia z których tak naprawdę inni się naśmiewali
Zawsze chciałem stworzyć coś wielkiego
Chciałem stanąć na szczycie swojej firmy i powiedzieć, że zrobiłem to tylko i wyłącznie sam
Chciałem niezależności, chciałem sukcesu, chciałem satysfakcji, chciałem zarabiać pieniądze
Albert Einstein powiedział, że wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy
This is it xD
Oszczędność to podstawa sukcesu
Nadal jestem oszczędny, nadal nie kupuje sobie gadżetów, ponieważ myślę cały czas o sukcesie, o rozwijaniu firmy, o inwestycji
Od 13 roku życia bardzo bardzo ciężko pracowałem, moją pierwszą pracą była praca w stajni, całą kasę którą tam zarobiłem zainwestowałem w hodowlę świerszczy, była to ogromna hodowla i sprzedawałem te świerszcze wszystkim osobom hodującym gady, to schodziło na litry, potem odmawiałem sobie drożdżówek w szkole i tak zarobiłem na klinikę
This is it xD"
#cytatywielkichludzi
brzmi legitymacyjnie
Kaszubskicwel podobno te lasery sam kupił za pieniądze z reklam i teledysku z tego co mówił jego współpracownik.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora