Aktywne Wpisy
nobody_here +129
najlepiej wydane 170 zł ostatnio xd #konsole #retrogaming
Dzonsin +6
#pracbaza #pracait #inwestycje #praca #warszawa #kapital
Mam do Was pytanie oraz chce zaczerpnąć inspiracji jak rozwiązać nasz (mój i żony) problem.
Kariera:
Wraz z żoną ukończyliśmy studia informatyczne z tytułem magistra/inżyniera. Podczas studiów znaleźliśmy staż (ja Python Developer, żona w analityce biznesowej.
Niedługo stuknie nam 30 lat, ja już Senior w przyjaznym korpo (na pracę nie narzekam 3x zdalnie 2x stacjonarnie). Łącznie ok. 20-30h przepracowane w ciągu tygodnia, czasami jak więcej pracy
Mam do Was pytanie oraz chce zaczerpnąć inspiracji jak rozwiązać nasz (mój i żony) problem.
Kariera:
Wraz z żoną ukończyliśmy studia informatyczne z tytułem magistra/inżyniera. Podczas studiów znaleźliśmy staż (ja Python Developer, żona w analityce biznesowej.
Niedługo stuknie nam 30 lat, ja już Senior w przyjaznym korpo (na pracę nie narzekam 3x zdalnie 2x stacjonarnie). Łącznie ok. 20-30h przepracowane w ciągu tygodnia, czasami jak więcej pracy
#mikrokoksy #silownia
@ethics: Były, szczególnie siły.
@ethics: Ta, barki ostro poszły mi do przodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja po jakimś czasie wywaliłem przysiady z jednego dnia i w ten dzień dodałem sobie inne dodatkowe ćwiczenie.
Doloz sobie ćwiczenia na ręce (dipsy/scullcrushers ma Tric, choć ups/sztanga na bic) i jest gites. Wszystko urośnie.
Przysiady dają #!$%@? bo układ nerwowy pobudza mega, testosteron uszami Ci wyjdzie i wzmacnia całe plecy i brzuch (silny core to podstawa).
No i plan na samych wielostawowkach z wolnymi ciezarami leci wiec to plus duży tez.
Pocwicz
A wzrost 188