Aktywne Wpisy
Kordianyt +1
Hej posiadam laptop ze zintegrowaną karta graficzna, szukam nowej gry do pociupania. Chodzi mi o stare strategie oraz żeby była w PL/DE. Co byście polecili? Grałem już:
-Empire Earth wszystkie czesci
-Age of Empire wszystkie części
-Red Alert 2
-Polanie 2
-Hirolsy 3-7
-Dungeon Keeper 1-2
-Anno 1404
-Wszystkie Twierdze
-Two Points Hospital
-Red Alert 1 i 2
Oraz rozne Tycoony
Zastanawiałem się nad Settlersami oraz Zeus&Posejdon (ale nie mogę znaleźć wersji
-Empire Earth wszystkie czesci
-Age of Empire wszystkie części
-Red Alert 2
-Polanie 2
-Hirolsy 3-7
-Dungeon Keeper 1-2
-Anno 1404
-Wszystkie Twierdze
-Two Points Hospital
-Red Alert 1 i 2
Oraz rozne Tycoony
Zastanawiałem się nad Settlersami oraz Zeus&Posejdon (ale nie mogę znaleźć wersji
frugASS +59
xddddddd
Ps. W tamtym roku też miał wysoką średnią, i wiecie co dostał od szkoły? Piłkę. Chyba zapomnieli, że sobie nią niestety nie pogra...
#gimabaza #nauczyciele #glupota
@tomahawkk: Zbieranie nakrętek nie wymaga niczego poza zangażowaniem do tego rodziny. Konkursy są również na wiedzę, więc jeśli jest dobry to mógł się zgłaszać. Bycie prymusem to bycie najlepszym we wszystkim, a nie tylko w nauce. On z tego co piszesz
Nakrętki były zbierane i oddawane do szkoły. Chodzi o to że punktów miał za mało. A to że jeździ na wózku i ma problemy z pisaniem bo nawet nie może długo utrzymać długopisu w ręce jednak wyklucza go z wielu konkursów.
@tomahawkk: Żal i rozczarowanie to również emocje obecne w życiu. Nauczycielka pewnie nie robiła tego w złej wierze. Powaga- wygląda to tak jakbyście mieli pretensje, że brat nie został z powodu choroby potraktowany ulgowo.
@trapped: Ale teraz chcecie by dostał nagrodę dla prymusa mimo tego, że nie spełnił wszystkich warunków (liczba punktów) , ale jeździ na wózku, czyż nie?
Nagroda jest dla najlepszych na tle ogółu.
@trapped: Czy wymagania są takie same dla wszystkich czy są inne zasady dla niepełnosprawnych? Jesli takie same dla wszystkich Twój argument jest inwalidą( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc jest najlepszy w nauce. Do bycia prymusem potrzeba więcej (zdobycie tych punktów). Jesli więc to nie Twój brat nagrodę dostanie oznacza to, że na
Mam nadzieję, że zawalczysz w imieniu brata, bo zdecydowanie na to zasługuje! Jak coś, to służę pomocą. :)
@tomahawkk: ja #!$%@?ę.... za taki prezent to powinno się ich wychłostać.