Aktywne Wpisy
rydzniznic +28
Wiecie co jest najzabawniejsze? Opozycja powie ze "pieniędzy nie ma i nie będzie" zabiorą social i emerytury, napchają własne kieszenie, wydadzą na ośmiorniczki, a ich elektorat będzie mówił "oooo jaka dobra władza, nie chcą zadłużać państwa, a ja nic nie dostanę, oooo".
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Stalionnn +343
1. OP pyta się czy za ~30k zł lepsza będzie Dacia Sandero czy Chevrolet Aveo, typ proponuje mu BMW E60
2. Na pytanie o prosty i tani dupowóz niekoniecznie robiący wrażenie, pada odpowiedź "Audi A3"
3. Wrzucanie zdjęć ~12-letnich Opli i pytanie się czy dobre/ładne? (!!!)
4. Pałowanie się do zdjęć starych niemieckich zglebowanych pancerwagenów
5. Różnorakie bardzo szczegółowe pytania na które odpowiedź można znaleźć tylko u mechanika lub na forach specjalistycznych
EDIT
6. Patrzcie Multipla, kekekeke, Multipla, czaicie? Najbrzydszy samochód świata
413 subskrybentów, serio?
#rakcontent #obrazekdlazwiekszeniaatencji
@Sepang: Audi A3 z benzynowym 1.6 8v lub 1.9TDI (ciężko wyrwać dobrą sztukę, ale samo auto jak najbardziej OK) to prosty, tani, dupowóz bez większych wad. Jak ktoś potrzebuje ekonomicznego hatchbacka za <15k to nie widzę powodu by go nie polecić.
@Sepang: tym ludzie
No raczej nie. Przeciwnie, większość ludzi odradza E60 za 30 tys. mówiąc, że będzie to trup i golas (co czasem jest przesadą, ale zazwyczaj prawdą). Ale jeśli ktoś chce władować 30 tys. w absurdalny zakup Sandero, to chyba normalne, że ludzie mu doradzają coś lepszego.
Już widzę jak w #pcmasterrace pałują biedaka, który wrzuci komputer za ~2000zł a reszta go pojedzie że wiedźmin mu na ultra w fullhd nie pójdzie...
A B4 to zajefajne auto ;) już coraz mniej widać na
ty akurat piszesz o głupich odpowiedziach do konkretnego pytania, ale dużo też przewija się głupich pytań o to jaki samochód kupić w danym budżecie, często bez jakichkolwiek kryteriów lub jedynie jakimiś banalnymi
no i to spamowanie tagu zdjęciami samochodów (od tego są #carboners, #wykopcarsavenue i inne)
Komentarz usunięty przez moderatora
@przemek6085: Ale bardzo często tak jest, że ktoś potrzebuje samochodu, bo stary sie rozpadł. Ma 10.000zł na ten cel. Nie ma kryteriów, bo mu to całkowicie obojętne. Dopiero ludzie tutaj czy na jakimś forum naprowadzają taką osobę na to, czego tak naprawdę potrzebuje, jednocześnie zawężając kryteria...
Niedawno szwagierka
@nokio: Dzięki za poprawę humoru z rana xD
Nie mogę jak kisnę na głos xDDD
Jeszcze chciałem coś napisać o twoim pałowaniu się nad 15 letnimi bawarskimi trupami ale nie jestem w stanie, bo plączę ze śmiechu.
ps. nie no ty musisz być trollem, bo zbyt idealnie obrazujesz stereotyp polaka robaka, który ostatni grosz wydaje na kilkunastoletniego