Wpis z mikrobloga

Mirki, dobra wiadomość jest taka, że ja, czyli #majsterpirzu oraz XiaomiForSale lekko zaczęliśmy wspólpracować i tak, na pierwszy miły akcent postanowiliśmy zrobić #konkurs dla Was, dla użytkowników i widzów. Narazie - ja tylko się ogłaszam, bo postanowienie pierwsze jest minimum 350 subów na YT - https://www.youtube.com/channel/UCMTkC2dA25yFsmtaevpYWfg ! Udostępniajcie kanał znajomym, a tym szybciej zorganizuje się konkurs ! :)
Nie, to nie bedą żadne lampki LED, tylko już coś bardziej konkretnego :) Oba produkty będą od #xiaomi i naprawdę przydatne , przede wszystkim dla #telefony :) Do myślicieli - nie, to nie jest USB Fan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#konkurs #aliexpress #xiaomi i troszke #android - bo to te telefony testuje min. i do nich tez te akcesoria się nadają :) Jak chcecie być na bieżąco też tutaj z moimi recenzjami i informacjami, konkursami to zapraszam Was to obserwowania tagu #majsterpirzu :) Juz rozdajo nie taguje... ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niecierpliwi do poprzedniego konkursu, jutro/pojutrze na pewno beda wyniki, egzaminy zmusiły mnie do cięższej nauki na uczelnii ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pirzu - Mirki, dobra wiadomość jest taka, że ja, czyli #majsterpirzu oraz XiaomiForSa...

źródło: comment_fQlqXi0URG5fW2ykzX4d7vJeCrLqI8i0.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mikii77: Może kiedyś będzie, jest to możliwe kiedyś ale to też zależy, jak ten konkurs wypadnie
@ntr1987: @josedra52: Czytałem, że to nie są oryginały, ale może macie rację - nie, to nie będą wentylatorki. :)
@GaHee: Xiaomi najmniej sięgrzeje i jest najwydajniesjze ze wszystkich snapdragonów 810. Nie zmienia to faktu, że warto czekać na Mi5 zdecydowanie.
  • Odpowiedz
@GaHee: Pirzu ma Mi Notea. Ja mam Note Pro i na apkach z rozszerzoną/wirtualną rzeczywistością typu CMOAR Cinema 4.0 PRO temparetura sięga 48 stopni. :) Okolice aparatu - zwłasza boczna ramka - jest wtedy nieźle rozgrzana.
  • Odpowiedz
@Pirzu: @josedra52: Przy normalnym użytkowaniu jest to odczuwalne? Obawiam się tego bubla, jakim jest snapdragon 810, ale znowu czekanie do grudnia lub przyszłego roku też mi się nie widzi. :)
  • Odpowiedz
@Pirzu: Możliwe. Sporo też pewnie daje oryginalna tylna klapa bo aktualnie mam bambusową a Acid coś wspominał o naklejce grafitowej która odprowadza ciepło. Chociaż może to tylko o ciepło z baterii chodzi...
  • Odpowiedz
@GaHee: No a podobno taki S6 się nie grzeje. :>

Ciekawe jaka będzie cena mi5 skoro w stacjonarnych sklepach w przeliczeniu ma kosztować 371$. Pewnie wyjdzie na początku w okolicach 475$-500$.
  • Odpowiedz