Aktywne Wpisy
Jak zachęcić syna do chodzenia na religię i pójścia do komunii innym argumentem niż "prezenty"? Tylko sensowne, nie hejtujące odpowiedzi.

Itslilianka +7
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Nie, to nie bedą żadne lampki LED, tylko już coś bardziej konkretnego :) Oba produkty będą od #xiaomi i naprawdę przydatne , przede wszystkim dla #telefony :) Do myślicieli - nie, to nie jest USB Fan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#konkurs #aliexpress #xiaomi i troszke #android - bo to te telefony testuje min. i do nich tez te akcesoria się nadają :) Jak chcecie być na bieżąco też tutaj z moimi recenzjami i informacjami, konkursami to zapraszam Was to obserwowania tagu #majsterpirzu :) Juz rozdajo nie taguje... ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niecierpliwi do poprzedniego konkursu, jutro/pojutrze na pewno beda wyniki, egzaminy zmusiły mnie do cięższej nauki na uczelnii ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_fQlqXi0URG5fW2ykzX4d7vJeCrLqI8i0.jpg
Pobierz@Pirzu: czyli wentylatorek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiatrak? xD
@ntr1987: @josedra52: Czytałem, że to nie są oryginały, ale może macie rację - nie, to nie będą wentylatorki. :)
@GaHee: Xiaomi najmniej sięgrzeje i jest najwydajniesjze ze wszystkich snapdragonów 810. Nie zmienia to faktu, że warto czekać na Mi5 zdecydowanie.
Ciekawe jaka będzie cena mi5 skoro w stacjonarnych sklepach w przeliczeniu ma kosztować 371$. Pewnie wyjdzie na początku w okolicach 475$-500$.