Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Z moich obserwacji wynika, ze mamy do czynienia z 2 światami. Sa takie w wieku właśnie do 25 lat co lubią Sebixow. Oraz takie co od początku stawiają tylko na prawdziwy związek, takiego szukają i taki budują.
Nader częste właśnie jest, ze w okolicach 25 pojawia sie zmiana. To najwyższy czas kogoś poznać, by po max 2 latach wziąć ślub, jeszcze trochę sie nacieszyć i urodzić dziecko przed 30tka. W moim otoczeniu
  • Odpowiedz
@30LP: W zasadzie nie znam kobiet uganiających się za 'bad boyami' czy samcami alfa, z jednym wyjątkiem.
Mam kuzynkę, która w taki sposób dobiera sobie partnerów. Z jednym z pierwszych ma synka. Potem byli następni, nic nie różniący się od ojca dziecka. Teraz jest przed 30-stką i jej gust wcale się nie zmienił. Ona lubi wrażenia, nie wytrzymałaby ze spokojnym facetem, który siedzi przy pracy czy skleja modele, zamiast chodzić
  • Odpowiedz
@Zgagulec: No to jak to jest, że faceci z #redpill ogarniają się, wychodzą ze związków w których byli manipulowani przez partnerki, idą na siłownię, zaczynają się zdrowo odżywiać, dbać o siebie - swoje pasje, karierę, umiejętności obchodzenia się z ludźmi, szczególnie kobietami? Uczepiłaś się akurat tej kwestii, że faceci swój szczyt atrakcyjności mają po 30. roku życia - z czym wg mnie ciężko się nie zgodzić. Nie oznacza
  • Odpowiedz
@zombiag: Absolutnie nie neguję prawdziwości tez, które przedstawiłeś w swoim wpisie. Chciałem tylko zbadać skalę zjawiska, bo po prostu nie wiem, jak to wygląda.

Mirki niech czytaja te wpisy i ucza sie, jakich kobiet unikac

Swój cel osiągnąłeś. W mojej sytuacji będę trafiał raczej nie na dziewice, lecz na dziewczyny z doświadczeniem. Wiem, na jaką nie chciałbym trafić. O unikaniu raczej nie ma mowy, po przecież przypadkowa dziewczyna z portalu
  • Odpowiedz