Aktywne Wpisy
Jacek12 +86
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
UCIEKŁEM ZE SZTUMU!
BAN DO 9.06 ale wracam do śmieszkowania już dziś :D
CAŁY CZAS TRZYMAŁEM SIĘ SZTYWNIUTKO, pomimo tortur nikogo nie sprzedałem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
ZA CO DOSTAŁEM BANA?
Ktoś dodał jakieś zdjęcie laski że niby podobno to @Pitrasia ( #pitrasiacontent )
Wpis został usunięty przez #moderacja po czym ten sam gość napisał że wpis #usuwajo. oczywiście pojawiła się lawina zapytań
To wkleiłem link do kopii z googla.
Po chyba 2 dniach komentarz z linkiem usunięty a ja dostałem bana za naruszenie dóbr osobistych xDDDDDDDDDDDDDD
Zgniłem niemiłosiernie. @Moderacja CZY WY MACIE ROZUM I GODNOŚĆ CZŁOWIEKA?
BAN za linka do kopii google do kopii nie mojego wpisu na mirko. INCEPCJA xDDDDDDDDD
Dzisiaj to zdjęcie i tak wyląduje w gorących ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Wszystkich nas nie zbanujecie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Specjalne podziękowania za wsparcie dla:
@gorush @jaywalker @CobroX @saint: @gomezikpl @urwisjakichmalo @MarianKolasa @ninetyeight @tomekwl3 @Pertaseth:
NIGDY NIE ZAPOMNĘ :*
Wołam zainteresownaych bo pytali:
@darosoldier @GetRekt @Vaster @Zyvalt @arrent @krul_cyganuf @zgredinho
Z FARTEM ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
#moderacjacontent #pdw #nocnazmiana #tylkomirko
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Polska4Ever: Nie mają. potwierdzone info.