Aktywne Wpisy

luckylukk +5
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Piotrek7231 +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Hej Murki. Nasuwa mi się takie pytanie, co by trochę upgradować kompa i czy ma to w ogóle jakikolwiek sens. PC ma jakieś 8 lat i przez ten czas wymieniana była grafika (GeForce GTX 260 padł po tym jak odkurzałem pokój i z naelektryzowanej rury od odkurzacza przeskoczyła iskra na usb na obudowie kompa...) Stan na dziś to:
Płyta główna - Asus P5Q
Grafika - Asus 6670 1GB GDDR5
Procesor - Intel Core2 Quad 2.66
Ram - Kingston DDR2 4GB
HDD - Seagate 500gb
No i Vista Home Premium
Nie chodzi mi tu o granie w Wiedźmaka, tylko żeby jakoś przyzwoicie pochodził jeszcze jakiś czas, z czym różnie teraz bywa. Warto coś wymieniać, czy zostawić jak jest, korzystać aż padnie i na utylizację? Co myślicie?
@mialemfajnyloginalejestzajety: Wywala sporadycznie BSoD i to chyba coś z dyskiem...
A warto się zapisywać na Win 10 przy takim PC? Przejście na 10 z Visty coś wniesie?
Przejdź na win7, jest lżejszy od Visty lub Yolo win10 testowy. Podkręcanie to tylko dojebiesz mu i skrócisz czas życia. RAM dużo nie da jeżeli nie grasz w nowsze gry czy takie które zużywają tyle, by dobić do granicy