Aktywne Wpisy

ciemny_kolor +47
Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i
źródło: temp_file207856801175134109
Pobierz
stuparevic +1097
Jeżeli polajkujesz zdjęcie tego kebaba to kochasz Jezusa i święta a jeżeli pominiesz to zesrasz sie w gacie #takaprawda
źródło: temp_file4683883840813852535
Pobierz

A z komputerem gadam tak (galeria)
Na reddicie już "pykło", to pokazuję Wam :>
źródło: comment_e5zDwFPRqGOKVXGuB87Wuq7ITZ6wMVQW.jpg
PobierzA tak na serio, to taki Linux robiony w duchu BSD - nie zawiera kapitalistycznego lennartd, ma bardzo prosty format paczek (tylko CRUXowski może się równąć), ma wersję z muslem, ma centralnie zarządzane repo na githubie z możliwością commitowania sobie ot tak (przez pull requesty), nie ma posranych zależności (inb4 pobieranie paczki z zaleznością GTK
Zresztą, wiadomo, że jak nic z nim nie robisz, to się nie rozwali, chyba, że wyjedziesz na więcej niż tydzień xDD
źródło: comment_POkXY7cVKI3pUQB9N8QvAFcYUYxpRGXL.jpg
Pobierz