Aktywne Wpisy
jakuba94 +71
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Soothsayer +19
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego
Proszę żeby osoby w ogóle zainteresowane tematem i chętne coś nagrać wpisały się tutaj, chciałbym wiedzieć na ile mniej więcej nagrań mogę liczyć. Być może są tutaj jeszcze osoby grające na innych instrumentach i też chciałyby z nami ponagrywać, to oczywiście są mile widziane (bas, inne rodzaje gitar, czy jakiś dęty albo klawisze)
TERMIN WYSYŁANIA NAGRAŃ: 8 CZERWCA 2015 godzina 20:00, myślę że to dość czasu
Przypominam jeszcze że nagranie ma mieć długość ok. 30-60 sekund, podkład do rozważań tutaj
Gitary w dłonie i nie o--------ć się
@acetone: interfejs ałdio>kilka wtyczek VST
intro:
D5 | C5 | G5 | %
D5 | C5 |
(